Home / Soba cu plita / Soba incalzit cu cuptor, Prity FM Elegance, 12 kW, laterale teracota Alb

Soba incalzit cu cuptor, Prity FM Elegance, 12 kW, laterale teracota Alb

Daca vrei un model de soba cu dimensiuni generoase, acesta este modelul ideal. Soba are o lungime de 72 cm, inaltimea este de 112 cm si greutatea de 225 kg, fiind o soba impozanta care ar trebui sa fie fixa fiind destul de greu de transportat si de mutat. Chiar daca observi ca acest model are un pret ceva mai mare fata de alte modele existente pe piata in momentul de fata, isi va merita cu siguranta banii iar investitia pe care o faci va fi cu siguranta una foarte buna.

Modelul pe care ti-l prezentam este ideal si din punct de vedere al proiectarii, respectiv designului, dar si in ceea ce priveste utilitatea. Avand aceasta soba o poti folosi pentru a incalzi si prepara mancarea, dar si doar ca piesa pentru decor. Are proprietatile unui semineu si toate aceste avantaje sunt acumulate intr-un produs fascinant si foarte elegant.

Puterea sa este de 12 kW si poate asigura cu succes incalzirea unei care de 100 de metri patrati avand un consum minim. In partea superioara exista si capacul metalic care este dotat cu grile pentru ventilatie si care asigura ventilarea aerului pentru a mari raportul de incalzire.

Acest model de soba foloseste drept combustibil lemnul de toate felurile, dar poti utiliza si carbuni sau brichete. Se intrevede un nou avantaj al acestei sobe si anume, acela ca ai posibilitatea de a alege dintr-o gama cat mai vasta si cat mai economica de produse pentru a utiliza soba cu cheltuieli minile si la o putere calorica maxima. Modelul acesta este doar pentru uz rezidential, se va monta pe podea iar stilul si designul sunt moderne si se incadreaza perfect intr-o familie moderna. Materialele de constructie sunt reprezentate de otel si teracota. Combinatia cromatica perfecta de alb cu negru o fac o piesa clasica si in plus, te vei bucura de o soba unica, asa cum ai putut vedea mai sus.

Soba Prity Elegance este cea mai moderna optiune a momentului, mai ales de cand oamenii cauta tot mai des solutii de incalzire folosind semineul. Daca din interiorul semineului iese ceva foarte bun, o placinta coapta sau o pizza, chifle, sau apte preparate si produse traditionale, lucrurile vor sta cu mult mai bine. Un semineu costa destul de mult, motiv pentru care oamenii vor alege lucrurile cat mai simple care se vor potrivi nu doar decorului cat si bugetului. Cei mai multi cumparatori prefera sobele care au un cuptor mare si in care pot gati orice sau aproape orice.

Alegand acest model de soba, primesti de fapt un semineu care are proprietatile unei soba, facut din teracota presata. Beneficiezi de un cuptor mare si perfect pentru gatit motiv pentru care aceasta soba este unul din cele mai cautate produse.

Cumpara de aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *