Home / Soba cu plita / Soba pe lemne cu plita si cuptor, evacuare dreapta, ECO 40 ZILAN

Soba pe lemne cu plita si cuptor, evacuare dreapta, ECO 40 ZILAN

Daca vrei o soba robusta si rezistenta, dar si identica cu cea a bunicilor, care sa iti trezeasca amintiri si sa te determine sa faci cele mai bune preparate, recomandarea noastra este sa alegi acest model care include si soba pe lemne dar si un cuptor in care sa iti poti prepara bunatatile. Soba aceasta se poate incalzi foarte repede si are un aspect fascinant. Este genul acela de soba pe care o vei pune cu toata increderea intr-o amenajare traditionala pentru ca va deveni automat un punct central care va atrage atentia tuturor privitorilor.

Materialele din care este confectionata aceasta soba sunt perfecte. Au fost alese pentru producerea ei materiale de cea mai buna calitate in ciuda faptului ca ea inca are cel mai bun pret. Partea de sus este facuta doar din fonta iar partile laterale sunt din tabila emailata. Spatiul de ardere este samotat motiv pentru care acest model de soba este unul din cele mai bune de pe piata. Designul si eficienta sunt iesite din comun si cu o astfel de soba vei avea un produs economic, ecologic si de dimensiuni foarte bune.

Aroma preparatelor facute pe plita sau la cuptor nu se va compara cu nimic. Nu exista alt fel de mancare cu un gust similar si numai cuptoarele pe vatra pot sa coaca produse atat de gustoase. Pe langa aceste avantaje culinare, vei avea un produs cu o putere de 5.5 kw si o greutate de 60 de kg foarte usor de manevrat, de ridicat si de transportat dintr-o camera in alta.

Soba Zilan merge foarte bine si da o cantitate mare de caldura, iar cuptorul va coace asa cum trebuie. Deoarece este un model modern mancarea nu se va arde iar incaperile vor fi mereu calde si toti care vin la tine vor fi pe deplin multumiti si satisfacuti. Cumparand un astfel de model de soba vei face un pas inteligent pentru o etapa noua in incalzirea propriei locuinte.

Poti fi sigur ca este o alegere perfecte mai ales in ceea ce priveste raportul dintre pret si calitate. Stim ca vrei sa investesti in cel mai bun mor posibil, si incerci sa eviti sa regreti in timp alegerile pe care le faci. Sobele nu sunt achizitii simple deoarece oamenii vor trebui sa analizeze toate avantajele si caracteristicile specifice fiecarui model, dar trebuie sa ia in calcul si dezavantajele unele dintre ele generand complicatii greu de reparat.

Cumpara de aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *