Home / Soba cu plita / Soba pe lemne cu plita si cuptor, evacuare dreapta ZILAN ZLN-5655

Soba pe lemne cu plita si cuptor, evacuare dreapta ZILAN ZLN-5655

Iti doresti un model de soba cu plita si cuptor in forma clasica? Modelul Zilan este perfect. Are forma aceea traditionala, cunoscuta din bucataria bunicilor si in plus ofera performante si caracteristici moderne care sa te ajute sa gatesti in deplin confort. Chiar daca aspectul trimite spre o soba veche desginul este modern si materialele sunt de cea mai buna calitate. Principalele caracteristici care iti vor sari in ochi chiar de la prima utilizare sunt eficienta, economia si ecologia acestui produs. Este o soba foarte prietenoasa cu mediul inconjurator si merge pe lemne. Tipul de ardere este standard. Este perfecta pentru uz rezidential si se monteaza pe podea. O astfel de soba va completa perfect o camera cu un decor in stil rustic, iar culoarea neagra da sobei eleganta si rafinamentul. Are o putere nominala de 5.5 kw si merita fiecare ban cheltuit.

Acest model de soba reprezinta o alegere foarte buna atunci cand cauti un produs eficient pentru gatit dar si cochet, in special cand vrei ca acesta sa ajute si la incalzirea interiorului. In trecut oamenii se incalzeau gatind si utilizau caldura pe care soba o degaja pentru incalzire.

Modelul de soba Zilan functioneaza doar pe lemne si are cuptorul incorporat. Se va incalzi rapid si poate mentine temperatura pentru mai mult timp. Dimensiunile sale de 900 x 500 x 700 mm, diametrul burlanului de 130 mm si greutatea de 50 kg toate sunt caracteristici ideale pentru o soba cu lemne.

Partea superioara a acestei sobe este confectionata din fonta si zonele laterale sunt din tabla emailata. Soba este samotata in spatiul in care au loc arderile. Modelul este performant iar dimensiunile cuptorului vor face cu siguranta fericita orice gospodina.

Acest model de soba este ideala pentru persoanele din zona rurala dar ar trebui sa ii acorzi atentie si daca stai in oras, pentru ca este dedicata tuturor persoanelor care iubesc traditia si frumosul. Aceasta soba se incadreaza cu succes in topul celor mai bune produse de genul acesta de pe piata.

Cumpara de aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *