Home / Aer conditionat / Star Light ACM-12BIN, un aparat de aer conditionat destul de ieftin, dar decent

Star Light ACM-12BIN, un aparat de aer conditionat destul de ieftin, dar decent

aparat de aer conditionat Star-Light ACM-12BIN

Vara sunt cele mai bune oferte la aer conditionat, acum putand sa gasesti aparatele la preturi cu cateva sute de lei mai ieftine, iar ofertele sunt generalizate, magazinele scotand aparate de la toate firmele la reducere. Asadar, daca vrei sa iti echipezi locuinta cu un aer conditionat nou, acum este momentul.

Bineinteles, nu toate brandurile pe care le gasesti au aceeasi stralucire, dar cum piata de electronice este una dinamica, vei avea sansa sa descoperi si produse bune de la niste firme de care poate nici nu ai auzit, asa cum este Star Light, cu modelul sau  ACM-12BIN.

Un brand nou, dar care promite

Star Light este un brand propriu Flanco/ eMag aparut la inceputul acestui an. Firma s-a lansat in mai multe domenii, inclusiv in cel al electrocasnicelor mici, dar se pare ca au considerat si ca aparatele de aer conditionat reprezinta o piata care merita exploatata. Si daca ne gandim ca acum Star Light ACM-12BIN este unul dintre cele mai ieftine modele de pe piata (chiar si fara reducere), probabil ca acestia au facut o alegere inspirata.

Aparatul nu este unul de ultima generatie si nu are multe dotari spectaculoase, dar este perfect functionabil si ofera o serie de avantaje care nu se intalnesc nici la modele mai scumpe.

In primul rand, are kit de instalare, iar la fel de importanta este si clasa energetica. In acest caz, aparatul este unul din categoria A++ la racire si A+ la incalzire, ceea ce inseamna ca are un consum de energie electrica foarte redus.

Un nivel decent de performante

Star Light ACM-12BIN are o capacitate de racire de 12000 BTU, fiind un aparat de aer conditionat capabil sa acopere un apartament cu doua camere.

Asadar, acesta poate sa ofere un randament bun si luand in considerare clasa energetica dar si pretul de achizitionare este unul dintre cele mai eficiente si economice aparate de aer conditionat din clasa sa. In toate acestea are un rol  si sistemul Inverter care contribuie la mentinerea temperaturii la un nivel optim si a consumului la unul cat mai scazut cu putinta.

Pe timp de seara, aparatul intra in modul Sleep sau Night Mode, astfel incat nu mai raceste atat de mult si iti da voie sa ai un somn linistit si sigur, fara a te teme ca vei raci. Iar in situatiile in care temperatura creste foarte mult intra in functiune modul Turbo, care raceste rapid aerul. Aparatul are si timer, asa ca poate fi setat asa cum isi doreste proprietarul.

Kit-ul de instalare este compus din tevi de cupru care se pot monta in limita a trei metri, dar acest lucru nu inseamna ca nu trebuie sa apelezi la ajutor profesionist pentru montare. Acesta nu este un dezavantaj, dar filtrul simplu si lipsa altor sisteme suplimentare pot sa reprezinte pentru anumiti cumparatori minusuri destul de importante. Dar in cele din urma, pentru banii care trebuiesc investiti, aparatul ofera destul de multe si pentru persoanele care isi doresc doar o locuinta mai racoroasa pe timp de vara, Star Light ACM-12BIN poate sa fie suficient.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *