Home / Statie de calcat / Statie de calcat Polti Vaporella Blue Moon 2.0, Talpa Aluminiu, 1750 W,1.1 l, 4 Bar, 90 g/min, Alb/Albastru

Statie de calcat Polti Vaporella Blue Moon 2.0, Talpa Aluminiu, 1750 W,1.1 l, 4 Bar, 90 g/min, Alb/Albastru

Statia de calcat Vaporella Blue Moon are o functie de calcare uscata si poate sa fie utilizata fara abur pentru retusari rapide si pentru materiale care nu pot sa fie tratate cu aburi. In plus, are si un suport de silicon care asigura foarte bine pozitia fierului in conditii maxime de siguranta si intr-o pozitie practica in timpul pauzelor de lucru.

Statia de calcat permite si ajustarea jetului cu aburi pentru mai multe tesaturi in asa fel incat este o investitie foarte buna pentru toate gospodariile. Talpa din aluminiu va atinge cea mai buna temperatura in foarte scurt timp si va distribui caldura pe intreaga suprafata a talpii. Indicatorul de nivel scazut al apei este un avantaj considerabil. In plus beneficiezi si de indicii cu semnalizare luminoasa atunci cand apa nu exista in boiler, si manerul de pluta va preveni inestetica problema cand mainile transpira in timpul calcatului.

Statia de calcat are un dop de siguranta si un maner de pluta si in plus are si o calitate ideala la cel mai bun pret. In primul rand, dopul de siguranta utilizeaza tehnologia in folosul sigurantei, si dopul este brevetat Polti si nu se deschide in cazul in care la interior nu exista presiune.

Cand nu este suficient de bun fierul pentru calcat clasic ar trebui sa iti indrepti atentia care statiile de calcat performante. Chiar daca par prea scumpe pentru oamenii de rand care au salarii modeste, statiile de calcat sunt cele mai bune solutii ale celor care pun un foarte mare accent pe modul in care se va imbraca si pe modul in care se prezinta la munca, la cursuri sau la ocaziile deosebite. Statiile pentru calcat sunt foarte bune pentru familiile care au copii mici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *