Home / Statie de calcat / Statie de calcat Tefal Efectis Anticalc GV6830E0, 2200W, 2 min, 6.3 bari, 290 gr/min, Colector anticalcar, Talpa Autoclean Airglide, 1,4L, Negru/Verde

Statie de calcat Tefal Efectis Anticalc GV6830E0, 2200W, 2 min, 6.3 bari, 290 gr/min, Colector anticalcar, Talpa Autoclean Airglide, 1,4L, Negru/Verde

Acest model de statie de calcat Tefal este ideala pentru cei care vor calitate la cel mai bun pret. Statiile de calcat foarte bune sunt cele care isi fac toate functiile cu succes, care este si functionala si face minuni in ceea ce priveste hainele office, pentru ocazii speciale si nu numai. Aceasta statie este una dintre cele mai bune existente in momentul actual, dar are numeroase caracteristici care ar trebui sa fie luate in calcul pentru cea mai inteligenta investitie.

Cumparand aceasta statie profesionala vei beneficia de o foarte buna performanta pe o perioada foarte lunga de timp. Efectul sau anti calcar obtinut cu o simpla apasare de buton, ofera rezultate foarte si profesionale. Presiunea aburilor si calitatea tuturor hainelor calcate vor convinge toate persoanele ca utilizarea unui astfel de produs implica o experienta placuta si foarte economica. Chiar daca pretul pare mare, statia aceasta de calcat nu pune probleme ulterioare. Performanta se va mentine gratie unui colector si talpii care are functie de auto curatare.

Avand efectul anti calcar, vei gasi in acest produs aliatul ideal pentru calcat. Inalta presiune asigura o alunecare ideala indiferent de material. Rufele vor fi calcate indiferent de tesatura pe care o au si nu se vor arde.

Cu o simpla atingere, statia de calcat ofera performante exceptionale. Designul statie de calcat este foarte modern si foarte performant, presiunea inalta va face ca jetul de aburi sa calce in mod eficient tesaturile printr-o simpla apasare a butoanelor.

Arderea hainelor va fi de domeniul trecutul. Camasile albe care au urme negre de la fierul de calcat nu vor mai exista deoarece aceasta statie de calcat utilizeaza abur care nu va arde si nu va provoca neplaceri persoanei care calca. Colectorul impotriva calcarului care indeparteaza particulele de calcar asigura si o performanta constanta si foarte durabila a aparatelor si o alunecare foarte buna pe absolut orice material.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *