Home / Smart tv / Televizor LED Smart Panasonic, 101 cm, TX-40EX600E, 4K Ultra HD

Televizor LED Smart Panasonic, 101 cm, TX-40EX600E, 4K Ultra HD

Vrei sa urmaresti meciul de fotbal in intimitatea propriului camin? Vrei sa ai parte de o experinta ca la cinema fara insa sa pleci de acasa? Iti recomandam sa iti achizitionezi un televizor smart panasonic si te vei bucura de toate beneficiile pe care acestea le ofera.

In primul rand, dispune de o rezolutie de 4K Ultra HD aceasta fiind cea mai mare de pe piata la ora actuala. Experienta video va fi una extraordinar de clara ceea ce va reusi sa satisfaca pana si cele mai pretentioase gusturi. In plus, culorile sunt intense pentru a oferi o imagine cat mai aproape de realitate si pentru a-ti captiva atentia inca din primele momente.

Are un design modern care se integreaza perfect in orice incapere reusind sa ofere un plus de stil si rafinament. Rama este foarte subtire si eleganta ceea ce inseamna ca se incadreaza perfect in imaginea de ansamblu a oricarei locuinte. Mai mult decat atat, pidestalul este unul reglabil astfel incat poate modifica aspectul general ori de cate ori vrei sa redecorezi.

Cumpara de aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *