Home / Smart tv / Televizor LED Smart Samsung, 100 cm, 40J5200, Full HD

Televizor LED Smart Samsung, 100 cm, 40J5200, Full HD

Un televizor Smart Samsung reprezinta o alegere inspirata fiind un model performant care ofera o experienta vizuala unica. In plus, consumul de energie electrica este unul redus multumita faptului ca respecta normele europene in vigoare. Vei avea astfel parte de un produs elegant si modern care se integreaza perfect in orice locuinta si care transforma serile de film in adevarate momente de liniste si relaxare.

Are o diagonala de pana la 100 cm astfel incat se recomanda instalarea sa in spatiile generoase pentru un plus de confort. Il poti transforma cu usurinta intr-un adevarat centru de distractie pentru toti membrii familiei multumita conectarii HDMI. In felul acesta, vei scapa de toate firele intinse prin casa si vei reusi sa iti instalezi mult mai simplu si mult mai rapid serialul preferat.

Raportul calitate-pret este unul cat se poate de avantajos fapt pentru care investitia se dovedeste a fi una cu adevarat inspirata. Mai mult decat atat, are un design simplu si elegant care se incadreaza in orice locuinta conferind un plus de stil si de rafinament. Aspectul ultra slim este cel care permite montarea cat mai aproape de perete astfel incat spatiul este maximizat.

Cumpara de aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *