Home / Smart tv / Televizor Smart Android Philips, 123 cm, 49PUS6482/12, 4K Ultra HD

Televizor Smart Android Philips, 123 cm, 49PUS6482/12, 4K Ultra HD

Vrei sa te bucuri de o imagine cat se poate clara? Vrei sa ai parte de secvente desprinse parca din mediul inconjurator? Ai nevoie de un ecran cat mai mare, cu o rezolutie puternica pentru a trai experiente vizuale cu adevarat unice.

Smart Android Philips reuseste sa redea chiar si cele mai mici detalii. Luminozitatea si culorile sunt imbinate perfect pentru imagini pline de viata care sa iti incante privirile si care sa te transpuna direct in mijlocul actiunii. Portul USB este cel care permite conectarea la o sursa alternativa transformand televizorul intr-un centru de divertisment pentru intreaga familie. Pot fi redate filme, seriale sau chiar poze astfel incat cei din jur sa aiba parte de cele mai placute momente in compania celor dragi.

Sistemul audio este unul destul de calibrat astfel incat reuseste sa iti ofere un nivel de calitate net superior, experienta de sunet fiind la fel de interesant ca si cea vizuala. Cu alte cuvinte, modelul de fata este unul dintre cele mai performante din gama sa si reprezinta o investitie sigura si profitabila.

Cumpara de aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *