Home / Aer conditionat / Whirlpool SPIW 412L Inverter – Aparat de aer conditionat – Pareri si Preturi

Whirlpool SPIW 412L Inverter – Aparat de aer conditionat – Pareri si Preturi

Pentru verile calduroase de la noi, dar nu numai, aparatul de aer conditionat este esential. Whirpool SPIW 412L Inverter este un aparat cu un pret rezonabil, ce ofera o putere de 12.000 BTU si este dotat cu 4D Airflow Inlet.

412L Inverter poate raci o suprafata de pana la 35 m2 si care incorporeaza cateva functii importante, toate la un cost relativ mic.

Whirpool SPIW 412L Inverter – Design

Designul este clasic, dar elegant. Whirpoll 412L se prezinta cu o carcasa alba, cu display-ul LED in mijloc.

Dimensiunile sunt cele standard pentru o unitate de aer conditionat, avand 660 x 482 x 240 mm pentru unitatea exterioara si 818 x 270 x 217 mm pentru unitatea interioara.

Ce se remarca suplimentar ca si aspect fata de alte modele, sunt cateva orificii pe fiecare parte a carcasei. Dar, despre acestea vom discuta putin mai incolo.

Whirpool SPIW 412L Inverter – Caracteristici generale

Inverter si compresor rotativ sunt principalele tehnologii care stau la baza acestui aparat. Whirlpool SPIW 412L Inverter este un aparat de aer conditionat foarte silentios, producand un sunet de 55 dB in treapta maxima de putere.

Zgomotul redus este realizat si datorita tavitei de scurgere a condensului, care este integrata in carcasa. In felul acesta se reduc vibratiile si sgomotul produs de plastic la contractia termica.

Tehnologia inverter

res_de577ad375e6b13ba1228ce7f9ea65e6_160x164_s1q0

Aparuta pentru prima data in Statele Unite ale Americii, Tehnologia Inverter asigura o functionare constanta si optima, cu un consum redus de energie electrica. Rolul sau principal este de a asigura confortul in mod constant.

Filtrul HEPA

res_6ce41b810454e9a5213f477401541fef_300x176_oscs

Este un filtru folosit inclusiv la masini (filtrul de aer/polen) care ajuta la eliminarea polenului, a prafului, sau chiar si a mirsurilor neplacute, oferind un aer curat si improspatat.

Clasa energetica

Whirlpool SPIW 412L se incadreaza in clasa A+ pentru racire si in clasa A pentru incalzire. Este un aparat care poate fi folosit atat vara cat si iarna.

Vara, capacitatea de racire este 12.000 BTU, iar iarna poate incalzi 12.454 BTU.

Whirpool SPIW 412L Inverter – Functii

Fiind un aparat de aer conditionat silentios si econom, este normal sa fie dotat si cu destul de multe functii pentru a face fata la toate cerintele clientilor. Whirlpool, dupa cum ne-a obisnuit a dotat inclusiv acest aparat cu al saselea simt. Functiile prezente sunt: Around U, Turbo, Auto Restart, Power Saver, Auto Clean, Sleep / Night Mode, 4D Air Inlet, Real time Clock.

Al saselea simt

Este o inovatie a celor de la Whirlpool prin care este monitorizat constant ambientul si care combina functiile de racire, incalzire si dezumidificare, pentru a obtine cel mai ridicat grad de confort.

Auto Clean – Curatare automata

Este o functie care previne aparitia mucegaiului. Aceasta functie usuca ventilatorul in mod automat imediat ce acesta se opreste.

Around U

res_e09e35120268b2d2db10c5b86abef5c5_300x189_2go9

Este o functie care foloseste senzorii pozitionati in telecomanda pentru a primi informatii cu privire la temperatura sin vecinatatea acesteia.

Power saver – Economisirea de curent

Temperatura din camera este detectata, iar fluxul de aer este controlat, pentru rezultate optime si pentru a reduce, cu pana la 20%, factura de energie electrica.

Sleep/ Night Mode 

Este o functie gandita sa tina pasul cu schimbarile de metabolism care apar in organism pe parcursul noptii. Zgomotul va fi redus la minim, iar temperatura se va modifica cu 1 grad, maxim doua, pentru ca utilizatorul sa nu simta o diferenta prea mare de temperatura.

Auto Restart

Aceasta functie porneste automat aparatul de aer conditionat la setarile stabilite initial, in cazul unei pene de curent.

Pornire / Oprire automata

Pornirea si oprirea aparatului de aer conditionat Whirpool SPIW 412L Inverter pot fi programate din telecomanda. In acest fel se obtine atat o economie de energie cat si un confort sporit. Puteti seta pornirea aparatului cu putin timp inainte sa ajungeti acasa, pentru a avea o temperatura optima pe intreaga perioada de sedere la domiciliu.

Turbo

Este o functie care porneste la viteza maxima aparatul de aer conditionat pentru a obtine in cat mai scurt timp temperatura dorita. Este o functie care va consuma mai mult curent, prin urmare nu se recomanda folosirea acesteia decat in situatii de stricta necesitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *