Home / Ingrijire personala / Ingrijire personala barbati / Aparat de tuns Philips HC7460/15, Pareri si Preturi

Aparat de tuns Philips HC7460/15, Pareri si Preturi

Ai avut o zi proasta la munca? Nu iti place ce se reflecta in oglinda atunci cand te uiti la tine? Sa te rasfeti cu o noua frizura poate fi una din cele mai bune modalitati de a remedia aceste minore probleme. Cand arati bine te si simti mai bine.

Totusi, exista doua mici neajunsuri: trebuie sa faci programare si sa mergi undeva ca sa te tunzi; costurile unui tuns de calitate au inceput sa ia proportii. Nu reprezinta cea mai convenabila varianta pentru toata lumea.

Din fericire, cu un cost de doar cateva tunsuri poti cumpara un aparat de tuns cu care sa iti creezi propriul stil acasa. De-a lungul timpului se vor amortiza inzecit, mai ales daca alegi un aparat de tuns de calitate, din prima.

Un astfel de aparat este si Philips HC7460/15 despre care o sa vorbim in continuare.

res_9908163b1fcef868c8d820271f949716_450x450_fcon

Este un aparat de tuns care te atrage de la prima privire. Materialul carcasei, ecranul, butoanele, forma ergonomica si, mai ales, nu ai nici un fir care sa te incurce atunci cand te tunzi.

Continutul pachetului este destul de simplu. Ai aparatul, cablul de reincarcare si cei trei piepteni, sau distantieri. Daca stam sa ne gandim putin, probabil ca nici nu aveam nevoie de altceva.

Philips HC7460/15 ofera un control desavarsit si o precizie perfecta la fiecare tuns, cu ajutorul unei singure apasari de buton. Este un aparat care ofera rezultate consecvente datorita pieptenilor motorizati si datorita elementului de taiere de inalta calitate.

Afisajul cu o dimensiune rezonabil de mare iti ofera date exacte despre dimensiunea de taiere. In felul acesta nu mai trebuie sa iti faci griji ca nu este reglat corespunzator. Tot ce iti ramane de facut este sa tunzi.

Philips HC7460/15 dispune de 60 de setari pentru lungime, pornind de la 0.5 mm (cea mai mica), pana la 42 mm (cea mai mare). Lungimea de 0.5 mm poate fi obtinuta fara nici un pieptene atasat. Daca folositi si pieptenii, cea mai mica lungime este de 1 mm. Pentru a obtine rezultatele cele mai bune, pasii pe care ii face pieptenele sunt de 0.2 mm.

Spuneam inainte ca pieptenii sunt motorizati. Ce inseamna asta mai exact? Cu ajutorul butoanelor se regleaza dimensiunea dorita (care este foarte clar vizibila pe display), iar pieptenii se muta prin sistemul motorizat pana la lungimea dorita. Odata ce setarea este facuta, pieptenul este blocat in mod automat pentru a evita miscarea.

Lamele, din otel inoxidabil sunt cu ascutire automata, astfel ca aparatul de tuns HC7460/15 va tunde la fel de bine de fiecare data. In plus, capul de taiere prezinta si tehnologia Dual Cut, care poate sa tunda parul de doua ori mai repede decat aparatele conventionale.

Acumulatorul Li-Ion ofera o autonomie de 120 de minute dupa doar o ora de incarcare, asigurand astfel o libertate mare de miscare si o putere constanta pentru o perioada indelungata. Bineinteles poate fi folosit atat cu fir cat si fara fir. Este un aparat de tuns care poate fi folosit atat pentru barba cat si pentru parul corporal.

Este un all-in-one ideal pentru vacante, excursii, sau pentru frizerii amatori. Autonomia mare si cele 3 mici accesorii se vor potrivi in orice geanta si probabil ca nu veti avea nevoie de incarcator pe toata perioada excursiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *