Home / Aragaz / Aragaz camping metal cu aprindere ZILAN ZLN-4214

Aragaz camping metal cu aprindere ZILAN ZLN-4214

Zilan este una dintre cele mai cunoscute companii producatoare de aragaze pentru camping. Aparatele produse sunt unele dintre cele mai performante care respecta cu strictete normele europene in vigoare. In felul acesta, ai siguranta unui produs fiabial si rezistent in momentul achizitionarii ceea ce ofera o garantie in plus.

Un astfel de aparat este ideal pentru o vacanta petrecuta intr-o zona de camping, dar si pentru un picnic la iarba verde. Este foarte usor de transportat si poate fi montat cu lejeritate de catre orice membru al familiei. In plus, dimensiunile compacte sunt cele care permit depozitarea cu usurinta in orice spatiu fara sa ocupe prea mult loc si fara sa incurce desfasurarea activitatilor zilnice.

Marele avantaj il constituie autonomia de pana la 320 minute care este mai mult decat suficienta pentru a satisface pana si cele mai pretentioase gusturi. De asemenea, puterea de 1400 W este extraordinar de puternica pentru ca indeplini necesitatil zilnice ale tuturor membrilor familiei chiar si in aer liber.

Cumpara de aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *