Home / Aspirator geamuri / Aspirator cu Abur Polti Vaporetto Lecoaspira FAV 20, 2200 W, Cu Functie de Spalare/Uscare si FIltrare prin Apa, Negru

Aspirator cu Abur Polti Vaporetto Lecoaspira FAV 20, 2200 W, Cu Functie de Spalare/Uscare si FIltrare prin Apa, Negru

Iata si cel mai scump produs din lista. Isi merita cu siguranta investitia pentru ca este aspiratorul percte pentru case dar si pentru pensiuni si hoteluri.

Cu acest aspirator vei avea un sistem de curatare integrat, el fiind aspirator cu abur si filtrare prin apa si avand aburi de inalta presiune dar si necesitand un timp de incalzire de 11 minute. Este un aspirator facut in Italia si are 13 accesorii incluse, este eficient si silentios si este perfect pentru absolut toate suprafetele existente in casa. Printre accesorii vom putea enumera peria universala, concentratorul de abur cu perie, palnia, laveta pentru podele, peria de curatare a rezervorului si accesoriile pentru curatarea ferestrelor.

Iti va asigura o curatenie in profunzime si o igienizare perfecta cu abrusi dar si o aspirare cu filtru de apa. Acest aspirator care are dop de siguranta si care aspira lichidele si solidele, praful si firimiturile, laptele varsat sau sucul este perfect. Capacitatea sa de aspirare este de 160 AW si are si un het de abur reglabil. De asemenea, vine la pachet cu un filtru HEPA si cu o presiune maxima de 3.5 bari.

Acest aspirator pentru geamuri este un aparat pentru curatare foarte bun care utilizeaza puterea aburilor si include un filtru de apa integrat in asa fel incat sa poata curata toate suprafetele diferite din intreaga locuinta in mod cat mai natural. Cu ajutorul aspiratorului se vor putea curata mai multe tipuri de suprafete, incepand cu chiuvetele, dusurile si plitele, blaturile, tiglele, oglinzile si canapelele, fotoliile, radiatoarele si jaluzelele.

Aspiratorul cu aburi pentru ferestre se foloseste in toate conditiile de utilizatori care au utilizat asemenea produse. Persoanele care stiu sa utilizeze un aspirator foarte simplu vor sti in mod sigur sa utilizeze si un aspirator de geamuri care are o putere de 2200 W si o functie de spalare, uscare si filtrare in apa. Acesta este un aspirator elegant, modern, care iti va fi in mod sigur de folos atuncic and vrei sa faci ca totul sa sclipeasca.

Cumpara de aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *