Home / Aspiratoare / Aspirator cu sac Samsung VC07M25E0WB, 2.5 l, 750 W, Tub telescopic, Accesorii 2 in 1, Albastru

Aspirator cu sac Samsung VC07M25E0WB, 2.5 l, 750 W, Tub telescopic, Accesorii 2 in 1, Albastru

Ai nevoie de un aspirator cu putere mare care sa indeparteze mizeria in cel mai scurt timp? Vrei sa beneficiezi de un consum redus de energie la fiecare utilizare? Atunci este cazul sa iti achizitionezi un aspirator samsung cu sac daca vrei sa ai parte de unele dintre cele mai spectaculoase rezultate.

Modelul de fata este unul foarte usor de manevrat datorita designului simplu si elegant. In plus, dispune de o raza de operare de pana la 9,2 metri ceea ce permite aspirarea intregii incaperi dintr-o singura miscare. Cu o putere de pana la 750 W, aspiratorul poate fi utilizat cu mare incredere pe mai multe tipuri de suprafete. Pot fi curatate chiar si zonele greu accesibile asa cum sunt cele din spatele mobilierul sau de sub capanele, acolo unde gospodinele ajung foarte greu.

Rotile de cauciuc protejeaza in totalitate suprafetele, in timp ce furtunul cu rotatie permite realizarea unor miscari simple si libere fara prea mare greutate. De asemenea, este foarte usor de transportat dintr-o incapere in alta in functie de necesitati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *