Home / Aspirator geamuri / Aspirator de geamuri DomoClip DOH106, 3 functii, 5 accesorii, Recipient pulverizare, Alb/Albastru

Aspirator de geamuri DomoClip DOH106, 3 functii, 5 accesorii, Recipient pulverizare, Alb/Albastru

Acest model de aspirator pentru geamuri este ideal pentru toate suprafetele netede, pentru oglinzi, gresie, ferestre si va curata murdaria din cabina de dus fiind simplu de folosit datorita actionarii cu acumulator. Are si o functie foarte buna de absorbtie care va garanta curatarea, stralucirea si eficienta perfecte dar si de durata a geamurilor. Cu acest aspirator poti fi sigur ca nu exista resturi, praf, dungi sau mizerie si nu va intra in contact nici cu apa murdara iar componentele sale sunt detasabile si lavabile.

Aspiratorul pentru geamuri modern si foarte eficient este cel care are mai multe functii si accesorii iar aspectul sau este unul desavarsit. Aspiratorul pentru geamuri Domo Clip are trei functii de aspirare, mai multe accesorii interesante si recipiente de pulverizare. In plus, designul sau superb imbina modernul cu placutul si culorile alb si albastru combinate sunt chiar deosebite.

Acest model de aparat pentru aspirat geamurile este portabil si de aceea este o alegere perfecta putand fi manuit foarte usor. Asigura o aspirare uscata sau umeda si are o capacitate de praf de pana la 800 ml si o capacitate de stocare a lichidelor de 300 de mililitri. Aspiratorul este ideal pentru firimiturilor din bucatarie, pentru fotoliile pline cu scame dar si pentru scaunele din spate ale masinii.

In pachet vei gasi cinci accesorii foarte importante si anume duza de curatare a geamurlor, recipientul de pulverizare care are si o laveta din microfibra si o duza pentru spatiile in guste. In plus ai si duza pentru aspirat lichide si pe cea cu perie pentru a aspira pragul.

Pretul este destul de mare mai ales pentru persoanele care au un salariu moderst dar caracteristicile pe care le are justifica fiecare ban investit. Aspiratorul pentru geamuri are autonomia de 15 minute si poate curata, aspira si strange praful si mizeria de pe geamuri si de pe alte tipuri de suprafete, pentru ca tu sa nu mai folosesti toate metodele invechite care implica ziare, carpe sau produse foarte scumpe de curatare.

Cumpara de aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *