Home / Aspirator geamuri / Aspirator de geamuri Polti Forzaspira AG 100, 150 ml, 3,7 V

Aspirator de geamuri Polti Forzaspira AG 100, 150 ml, 3,7 V

Daca esti in cautarea aspiratorului ideal acesta este cel mai bun model. Are o capacitate de 150 de mililitri si un design foarte mdoern. Este ideal pentru a curata geamurile, aspira perfect lichidele si este foarte usor de manevrat si de folosit. Nu are greutatea mare si este reincarcabil, nu are fir si are o autonomie foarte mare de pana la 30 de minute. In tot acest timp vei putea aspira toate suprafetele care necesita curatare.

Latimea sa de aspirare este de 280 de mm si capacitatea rezervorului de 150 ml. Il poti incarca la 220 sau la 240 V si rezultatele se vor vedea imediat. Oglinzile si geamurile vor arata perfect. Este un aparat cu o autonomie foarte buna pentru ca in jumatate de ora poti sa cureti cu succes geamurile si oglinzile din intreaga casa. Aparatul permite o acoperire foarte buna de 80 de metri patrati. Faptul ca e foarte usor de folosit si ca are o greutate mica este un foarte mare avantaj. Aspirarea este si umeda si uscata dar capacitatea de colectare este destul de mica de doar 0.15 l.

Aspiratorul pentru geamuri Polti te va scuti cu succes de eforturile foarte mari de curatare a geamurilor si iti va permite o mult mai mare libertate de miscare spre deosebire de metodele rudimentare de curatare cu carpe special create pentru asemenea indeletniciri.

Chiar daca pretul acestui aspirator este destul de mare, isi merita cu siguranta banii si vei vedea asta chiar de la prima utilizare. Vei beneficia de un rezervor detasabil transparent care se va goli rapid si usor si care este foarte usor de folosit. Nu mai ai nevoie de solutii foarte scumpe si extrem de sofisticate. Aspiratorul pentru geamuri este o varianta ideala de a spala geamurile si oglinzile existente in casa sau din compania pe care o administrezi si sunt cea mai accesibila solutie pentru firme de curatenie. Reprezinta o investitie foarte buna si de durata care se va defecta foarte greu.

Aspiratoarele de geamuri nu sunt doar mofturi sau accesorii cumparate degeaba ci sunt o necesitate si cea mai buna investitie in orice familie indiferent daca membri vor sau nu sa recunoasca acest lucru.

Cumpara de aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *