Home / Aspirator geamuri / Aspirator pentru ferestre Dirt Devil Aqua Clean, 5.5 V, 0.125 L, autonomie 30 min, 0.83 Kg, Alb

Aspirator pentru ferestre Dirt Devil Aqua Clean, 5.5 V, 0.125 L, autonomie 30 min, 0.83 Kg, Alb

Dirt Devil este o firma foarte cunoscuta de pe piata din tara dar si in zona internationala si este aleasa de foarte multi oameni din toata lumea. Este un brand renumit si reprezinta producatorul numarul 1 din SUA legat de produsele pentru ingrijirea locuintei. Aspiratorul pentru geamuri are un finisaj foarte elegant si beneficiaza de o tehnologie de top care va asigura o curatenie foarte eficienta.

In trecut, adica in momentul aparitiei sale, aparatul pentru aspirat ferestrele era vazut ca un simplu moft. Toate persoanele care auzeau de asemenea achizitii spuneau ca geamurile se sterg mult mai bine cu o laveta, cu o carpa sau cu hartii curate. Tot procesul de curatare nu numai ca dureaza enorm dar este si greoi extenuand gospodinele. Uneori se mai intamplau si accidente si geamurile sfarseau prin a fi zgariate sau patate.

Iti oferim solutia ideala pentru a curata geamurile perfect fara nicio problema. Acest aspirator pentru ferestre este solutia ideala a tuturor oamenilor mderni care vor curatenie si cele mai bune conditii de locuit. Puterea sa este de 5.5 V si capacitatea este de 0.125 l. Autonomia aparatului este de 30 de minute. Toate acestea combinate cu faptul ca nu cantareste decat 830 de grame fac din acest produs candidatul ideal la locul intai in domeniul aspiratoarelor de geamuri. Poate sa fie foarte usor de manevrat si este tinut in mana fara efort. Este alb si decorat cu accesorii albastre fiind ideal pentru curatarea perfecta a oglinzilor si a geamurlor din casa dar si a tuturor vitrinelor de la job.

Cu ajutorul acestui aparat vei curata ferestrele in doar trei pasi simpli care vor include pulverizarea, aspirarea, stergerea si indepartarea murdariei sau a pragului totul fiin foarte simplu. Sistemul Aqua Clean WindoW VAC de la Dirt Devil curata foarte bine suprafetele avand o eficienta de pana la 99.99 procente. Pe tot parcurul functionare, recipientul se va incarca fara a fi necesara oprirea aparatului.

Autonomia este de doar 30 de minute si faptul ca este un aparat fara fir va oferi o lejeritate mai mare utilizatorilor care vor putea folosi chiar si placile ceramice sau alte suprafete si este o investitie ideala pentru absolut toti cumparatorii.

Cumpara de aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *