Home / Aspiratoare / Beko BKS3210T, un aspirator performant

Beko BKS3210T, un aspirator performant

Aspiratorul cu sac Beko BKS3210t

Poate ca un aspirator nu este chiar cel mai important aparat electrocasnic dintr-o locuinta, dar cu siguranta acesta este unul important si, atunci cand lipseste, diferenta se cunoaste. Cu toate acestea, aceste produse nu sunt deloc scumpe, asa ca in eventualitatea in care vechiul aspirator a cedat, poti trece imediat la unul nou, fara cheltuieli exagerate.

Si chiar daca iti doresti un model de la un brand recunoscut, sunt sanse mari sa gasesti unul relativ ieftin si performant. Asa se intampla si cu Beko BKS3210T, un model mai mult decat decent, a carui achizitionare poate sa insemne un update important in orice locuinta.

Beko BKS3210T este, inca de la prima vedere, un aspirator care arata destul de bine. Este negru cu insertii albastre si destul de stralucitor, avand un design mai interesant decat cel al majoritatii produselor din aceeasi categorie de pret.

La 6.6 kilograme este si relativ usor si se manevreaza fara prea mari eforturi, putand fi utilizat cu adevarat de oricine. Iar cu un cablu de 6 metri cu retragere automata, aspiratorul poate sa fie utilizat pe distante destul de mari de la priza.

Un mic incovenient e dat de imbinarea dintre tubul telescopului si corpul aspiratorului. Aceasta nu se realizeaza perfect si tubul are un joc usor, dar nimic care sa strice procesul de aspirare.

Din pacate, aspiratorul este unul care foloseste saci pentru colectarea prafului. Dar, dincolo de aceasta, reuseste sa fie un produs modern.  In primul rand, pentru a sti exact cand ar trebui sa schimbi sacul, aspiratorul este dotat cu un indicator care semnaleaza umplerea acestuia. Este un sistem util si binevenit, care te scuteste de sarcina neplacuta de a verifica daca si cand se umple sacul.

Nu trebuie uitat nici unul dintre principalele avantaje propuse de Beko BKS3210T care are o capacitate de colectare de 5.5 l, aproape dublu fata de majoritatea modelelor obisnuite de pe piata.

In plus, aspirarea se poate face pe mai multe nivele, viteza fiind selectata in functie de cat  de murdara este suprafata care trebuie curatata. Si, nu in ultimul rand, filtrul Hepa nu permite revenirea particulelor de praf inapoi in camera.

Cat despre accesorii, acestea sunt suficiente. Pe langa peria clasica si cea pentru spatii inguste, modelul de fata mai vine si impreuna cu o perie mica si una pentru tapiserie, care sporeste si mai mult optiunile de curatare. Cu toate acestea, oricum ar fi folosit.

In concluzie, acesta este un aspirator de calitate, care merita cumparat. Are o putere de aspirare buna, mai multe trepte de putere, accesorii multiple si un filtru modern. Costa putin mai mult in comparatie cu alte modele, dar raportul calitate pret ramane unul dintre cele mai bune, fiind si un model aproape dublu in ceea ce priveste capacitatea de colectare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *