Home / Bicicleta fitness / Bicicleta Eliptica Fitness Magnetica Techfit E500 cu Suport Tableta / Smartphone, Volanta 9 kg, Greutate maxima admisa 130kg

Bicicleta Eliptica Fitness Magnetica Techfit E500 cu Suport Tableta / Smartphone, Volanta 9 kg, Greutate maxima admisa 130kg

Esti in cautarea unei biciclete eficiente care sa poata fi folosita cu succes si de catre alti membrii ai familiei? Dispui de un buget detsul de limitat cand vine vorba despre o astfel de achizitionare? Solutia salvatoare o reprezinta modelul de fata care se pliaza perfect atat pentru efectuarea unor exercitii usoare, cat si pentru programe mult mai intense destinate avansatilor.

Bicicleta este dotata cu un sistem de franare motorizat si dispune de 6 functii importante necesare pentru monitorizarea activitatii precum timp, viteza, distanta, calorii sau puls. Mai mult decat atat, volanta care cantareste 9 kg asigura un exercitiu la o intensitate constanta pe toata durata antrenamentului ceea ce reprezinta un mare avantaj pentru toti cumparatorii.

Poate sa sustina o greutate maxima de pana la 130 kg fiind alegerea ideala pentru cei care vor sa scape de kilogramele nedorite. Scaunul sau ghidonul sunt usor de ajustat in functie de inaltimea fiecarui utilizator, iar accesul se face extraordinar de usor comparativ cu alte modele existente pe piata la ora actuala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *