Home / Laptopuri / Black Friday 2016

Black Friday 2016

Chair daca nu esti extrem de interesat de subiect, intr-o vineri, mai exact ultima vineri din Noiembrie va incepe si la noi nebunia Black Friday. Este un concept preluat din SUA, care ar trebui sa tina o singura si, insa multe magazine online vor avea promotii intregul weekend.

Daca te intrebi ce promotii vor fi la laptopuri de Black Friday iti aratam in continuare cateva modele pe care este foarte posibil sa le regasesti in oferta. Evaluarea noastra este facuta printr-o recenzie a ultimilor 3 ani de Black Friday de pe situl eMag.

De Notat: Nu garantam ca aceste produse vor fi intradevar in oferta de anul acesta, insa este foarte probabil sa se regaseasca. Vom reveni asupra acestui subiect pe masura ce data limita se va apropia.

Probabil sunteti destul de multi care de BF vor cauta un laptop ieftin pentru a-l schimba pe actualul. In functie de preferinte, cu siguranta se va gasi cate o reducere atractiva pentru fiecare dintre voi. Ca in fiecare an, pentru laptopuri, tablete si televizoare va fi cea mai mare bataie. Recomandam sa va inarmati cu rabdare pentru ca cele 24-48 de ore termen de livrare sigur se vor schimba in 3-30 zile. Da, nu exageram cu 30 de zile termen de livrare. Avem antecedente din anii trecuti.

Totusi, nu va asteptati sa gasiti laptopuri din ultima generatie la oferta pentru ca nu se va intampla. Doar modelele cu o generatie mai veche for fi prezente in oferta.

LAPTOPuri LA OFERTA DE BLACK FRIDAY 2016

Chiar daca nu veti gasi cele mai noi laptopuri la oferta, vor fi destule promotii pentru cele de buget. Mai exact, cele cu preturi de pana in 3000 de lei vor fi cu preturi reduse.

Iata mai jos lista noastra cu posibile modele de laptop ce vor fi in oferta. Inca nu avem pretul de Black Friday 2016, asa ca momentan lasam doar pretul actual in dreptul produsului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *