Home / Ingrijire personala / Ingrijire personala barbati / Braun 340 – aparat de ras modern pentru barbatii moderni

Braun 340 – aparat de ras modern pentru barbatii moderni

aparat de ras braun 340

Un barbat sexy este un barbat ingrijit si, de aceea, este nevoie de cele mai performante aparate pentru ca, in fiecare zi, look-ul sa fie proaspat si elegant. Si cum principala metoda de a arata bine ramane aceea a barbieritului in fiecare dimineata (maxim o data la doua, trei zile), aparatul de ras utilizat trebuie sa fie unul de inalta calitate, usor de manevrat si sa faca o treaba foarte buna in eliminarea barbii. De toate aceste caracteristici, ca si de multe altele, se bucura aparatul de ras Braun 340, unul dintre cele mai moderne modele ale firmei si un veritabil ajutor in lupta impotriva firelor de par.

Seria 3 , cea mai inalta calitate
Braun 340 este un aparat de ras cu pret mediu spre ridicat, insa acest lucru nu trebuie sa descurajeze pe nimeni. Acesta face parte din seria 3 a produselor de ras Brown, ceea ce ii confera cea mai inalta calitate de care producatorul este capabil in acest moment. Nu doar ca este dotat cu cele mai moderne tehnologii, dar aparatul de ras are si un design ergonomic ce ii permite o manevrare usoara si un ras in deplina siguranta pentru suprafata fetei.

Cu Braun si al sau sistem de ras cu trei lame, acest proces este unul foarte facil, care se desfasoara in timp record, de doar trei minute. Aparatul functioneaza eficient, beneficiind si de pe urma sistemului Triple Action Free Float, care permite lamelor sa ajunga si in partile mai putin accesibile ale fetei. Iar cu ajutorul celor trei site special create pentru eliminarea firelor de par de diferite lungimi sau care cresc in directii diferite, orice barbat se poate bucura de un barbierit uniform, fara fire lasate in urma.

Functionalitate crescuta in conditii de umiditate
Daca multe aparate de ras functioneaza bine doar atunci cand sunt folosite intr-un mediu uscat, Braun 340 ofera aceleasi rezultate si atunci cand este utilizat in medii mai umede, precum in dusuri. Aparatul este foarte rezistent la umiditate, la actiunea gelurilor de dus si poate fi spalat cu usurinta si in deplina siguranta.
Motto-ul firmei Braun este “fabricat pentru a face diferenta” si acest lucru se vede in orice aspect al modelului 340.

Singurul dezavantaj al acestuia este legat de incarcare, dar chiar si asa, acest aparat de ras are performante deosebite. Autonomia lui este de 50 de minute, iar pentru a functiona atat timp este necesara o incarcare completa de 1 ora. Pentru un singur barbierit, insa, se poate incarca si mult mai putin. Partea negativa este aceea ca aparatul are nevoie de stand de incarcare pentru aceasta actiune, iar cablul este scurt. Astfel, folosirea lui in timpul procesului de incarcare este aproape exclusa.

Concluzie
Asadar, aparatul, in ciuda unor mici dezavantaje care reduc mobilitatea in timpul incarcarii, ramane unul excelent pentru cei care isi doresc o ustensila de ras de calitate. Braun 340 poate fi cumparat la un pret mediu dar care merita . Barbieritul zilnic sau la maxim trei zile este pe maini cum nu se poate mai bune cu Braun 340 .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *