Home / Ingrijire personala / Ingrijire personala barbati / Braun Cruzer 5 Head, un aparat bun, dar parca nu suficient

Braun Cruzer 5 Head, un aparat bun, dar parca nu suficient

Aparat de tuns Braun Cruze 5

Barbatii apeleaza din ce in ce mai des la utilitatea unui aparat de tuns pentru acasa, aceasta fiind varianta mai usoara si mai utila atunci cand se incearca schimbari mai mici ale look-ului.

De aceea, companiile care produc aparate electrocasnice pentru ingrijirea personala au in ofertele lor o serie destul de variata de astfel de instrumente, iar Braun nu avea cum sa lipseasca. Unul dintre aparatele lor este Braun Cruzer5 Head, un model de calitate. Dar in lupta care se desfasoara in prezent intre diversele firme si producatori, acest lucru nu este intotdeauna suficient. Asadar, sa vedem daca modelul de fata se ridica deasupra concurentei.

Flexibilitate- marimi intre 3 si 24 mm

Este foarte important ca un aparat de tuns sa poata oferi posibilitatea de a alege lungimi cat mai variate ale parului. Unii vor sa fie tunsi scurt, altora le place sa aiba parul mai lung, asa ca Braun Cruzer5 Head propune un sistem care se poate regla, variind de la 3 la 24 mm. Schimbarea setarilor se realizeaza prin simpla apasare a unui buton, iar lamele sunt din otel inoxidabil, deci foarte rezistente.

Cu toate acestea, aparatul nu reuseste sa le intreaca pe altele, existand si modele care ofera o flexibilitate chiar mai mare, dar si perii pentru barba, la fel, cu setari diverse.

Utilizare continua de 40 de minute

Aparatul este dotat cu doua baterii, perioada sa de utilizare neintrerupta fara a fi conectat la curent electric fiind de 40 de minute. Este destul de mult si oricine are suficient timp in aceasta parioada sa realizeze modificarile pe care si le doreste dar, iarasi, comparativ cu alte modele, timpul este unul redus. Alimentarea aparatului se realizeaza prin acumulator, ca la un telefon mobil, iar in timp ce aparatul se incarca, un indicator luminos indica nivelul la care acesta a ajuns.

Din punct de vedere ergonomic, Braun Cruzer5 Head se prezinta foarte bine, fiind un aparat destul de mic si usor de manevrat. Manerul sau propune o pozitie foarte buna a mainii si nu aluneca atunci cand este utilizat. Curatarea aparatului nu presupune nici ea un efort prea mare din partea proprietarului. Aparatul se desface foarte usor pentru a se poate scoate lamele, iar pentru persoanele grabite, acesta poate sa fie curatat si sub apa. Este un sistem rapid si util, iar aparatul face dovada unei rezistente mai rar intalnite in astfel de conditii.

Asadar, Braun Cruzer5 Head este un aparat de ras de mici dimensiuni, ergonomic si usor de utilizat. Este foarte util pentru cei care isi doresc sa se tunda acasa sau sa ii tunda pe altii, iar rezultatele au o calitate ridicata. Cu toate acestea, exista si unele aspecte care il impiedica sa se claseze printre cele mai bune optiuni de pe piata si, de aceea, chiar si raportul calitate pret devine unul putin exagerat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *