Home / Ingrijire personala / Ingrijire personala barbati / Braun HC5050, aparat de tuns peste medie

Braun HC5050, aparat de tuns peste medie

aparat de tuns Braun HC5050 review

Braun este unul din numele de referinta in industria produselor de ingrijire personala si era normal ca ei sa se implice si in producerea de aparate de tuns. Acestea au, in mare parte, o calitate buna, la egalitate cu multe modele premium de la Philips sau Remington, iar dupa cum spun chiar producatorii, cel mai bun dintre ele este Braun HC5050. Si spre deosebire de o parte dintre modelele rivalilor, acesta este si ceva mai ieftin, desi nici pe departe nu se poate spune ca se si comporta ca unul ieftin.

Inca de la prima atingere iti poti da seama ca aparatul este unul deosebit. Ofera un aspect ergonomic, este usor de tinut in mana si nu aluneca deloc. Pe de alta parte, este si destul de usor si acesta este mereu un avantaj, mai ales ca poate sa fie luat si in calatorii. Nu este insa chiar atat de complex precum se intampla cu alte aparate de tuns, dar pana la urma isi face treaba cum nu se poate mai bine.

Modelul are doar 16 trepte de reglare, dar in cele mai multe situatii aceste ar trebuie sa fie mai mult decat de ajuns. Nu este chiar atat de versatil si trebuie sa te multumesti cu atat, dar pana la urma nici nu trebuie mai mult si, in plus, setarile sunt usor de realizat si odata facute, raman asa pana iti vei dori sa schimbi lungimea parului.

In ceea ce priveste designul, aparatul impresioneaza prin existenta unui LED pentru incarcare si a unui indicator pentru nivelul bateriei, aceasta avand o autonomie de 40 de minute. Modelul poate sa fie folosit si cu fir, dar si fara, iar curatarea sa este extrem de usoara. Rezistent la apa, el poate sa fie curatat direct sub jet, fara nicio grija sau vreo problema.

Una peste alta, un aparat mai simplu poate sa fie mai apreciat de anumiti cumparatori si daca va doriti unul puteti sa il incercati pe Braun HC5050, acesta fiind de altfel foarte bun. Pana la urma ofera 16 trepte de taiere, este lavabil si are o autonomie decenta, rezultatele fiind la randul lor unele foarte bune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *