Home / Compresor auto / Cel mai bun compresor auto !

Cel mai bun compresor auto !

Daca iti place sa conduci, daca ai o masina la care tii si pe care vrei sa o protejezi, daca esti un sofer de cursa lunga, daca condusul a devenit si o pasiune, atunci cu siguranta vei fi interesat de ceea ce urmeaza sa-ti spunem. Ne-am gandit ca-n orice masina ar trebui sa se gaseasca un compresor auto si asta pentru ca utilitatea sa este inconstabila. Avand in vedere acest lucru, consideram ca s-ar putea sa ai nevoie de ceva ajutor in gasirea celui mai bun model, asa ca iti oferim cheia spre gasire sa si bonus, 5 compresoanre auto bune printre care se poate gasi si modelul pe care tu in cauti. Ce zici, ti-am atras atentia?

Orice sofer care se dovedeste si o persoana cat se poate de responsabila stie cat de important este un compresor pentru masina sa. Acesta este dispozitivul care permite masurarea presiunii din pneuri si eliminarea acelor diferente care ar putea, sa creeze anumite situatii care ar putea sa aiba chiar si un potential fatal. Astfel, importanta compresoarelor auto este una mai mult decat evidenta, de aceea, se cauta doar ceea ce este mai bun, iar compromisurile, in acest domeniu nu sunt acceptate, avand in vedere si faptul ca investitia materiala necesara nu este una care sa necesite un anumite efort. De ce sa treci des pe la service-ul auto, masurandu-ti presiunea din anvelope cand ai putea sa faci asta chiar la tine acasa in cateva secunde, rezolvand si anumite pierderi de presiune? Totul este mai simplu atunci gasesti raspunsuri rapide, abile si agile, la tot felul de mici dispozitive care nu te supun la consuri materiale importante.

Gasesti astfel de produse pe eMag !

Cum alegi cel mai bun compresor auto?

Pentru ca iti doresti tot ceea ce este mai bun si pentru ca asta nu te supune la multe cheltuieli, iti recomandam sa tii cont de anumite sfaturi simple dar foarte importante. Doar asa vei putea sa ajungi rapid si sigur in fata celui mai bun compresor auto, modelul care poate sa fie alaturi de tine pentru cat mai mult timp, devenind ceea ce ai nevoie, atunci cand vrei sa te simti in siguranta:

Tipul
Daca erai de parere ca toate compresoarele auto sunt la fel, atunci iti spunem ca te inseli si asta pentru ca poti sa optezi pentru ceva mai multa complexitate si in acest domeniu. Avand in vedere acest lucru, trebuie sa stii ca poti sa optezi pentru compresoare auto propriu zise ce au ca functie de baza masuraarea presiunii in amvelope si umflarea acestora si modele complexe, care sunt cunoscute si sub numele de robot de pornire cu compresor, care are si functia de incarcare a bateriilor auto, bineinteles ca produsele din cea de-a doua categorie sunt ceva mai scumpe iar asta datorita complexitatii lor.

Presiunea maxima de umflare
Un paramentru foarte important ce dicteaza eficienta unui compresor auto este reprezentat de presiunea acestuia de umflare. Avand in vedere acest lucru, va recomandam sa va achizitionati un produs care poate sa ofere o presiune de peste 12 bar. Bineinteles, trebuie mentionat faptul ca exista modele a caror presiune maxima de umflare poate sa ajunga si pana la 20-25 bar.

Timpul de umflare
O alta variabila cat se poate de importanta care devine edificatoare pentru calitatea unui compresor auto este reprezentata de timpul de umflare. Cele mai multe produse pot sa promite si chiar sa ofere un timp de umflare a unei anvelope intre 10-15 minute. Cele mai bune produse sunt insa cele care ofera un timp de umflare chiar de 5 minute, devenind cele care ar trebuie sa fie alese de catre personele care cauta adevarata forma de manifestare a calitatii si in acest domeniu.

Functii speciale
Atunci cand sunteti in cautare unui compresor auto portabil care sa poata sa fie numit cel mai bun, cu siguranta ar trebui sa tineti cont si de functiile speciale pe care ar trebui sa le detina. Din acest punct de vedere, consideram ca este foarte important de sustinut ca cel mai bun model este acela care se dovedeste multifunctional, facand fata nu doar necesitatilor anvelopelor de la masina ci si altor structuri care trebuie sa fie umflate. De asemenea, un compresor de calitate este acela care are incorporat un display cat se poate de generos in informatii, o lanterna puternica si un adaptor ce permite incarcarea dispozitivului la prize de 230 V. Consideram ca un alt element important de care ar trebui sa tii cont este greutatea compresorului auto ce nu este indicat sa depaseasca valoara de 3 kg, pentru a putea sa fie simplu de transportat. In acelasi timp, cablul de alimentare ar trebui sa aiba o lungime considerabila, astfel incat sa-ti permita o mobilitate crescuta.

Firma producatoare
Avand in vedere faptul ca se cauta ceea ce este mai bun si tinand cont si de pretul mic al produselor expuse, iti recomanam sa te orientezi asupra compresoarelor auto semnate de firmele cu renume in acest domeniu. Daca nu stii spre ce brand-uri sa te indrepti, iti sugeram noi cateva. Consideram ca un compresor auto 12 V Bosch sau poate Black&Decker ori Michelin pot sa devina cele mai bune alegeri pe care ai putea sa le faci, fara sa fii nevoit sa te sprijini pe un compromis ce ar stirbi din calitatea produsului achizitionat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *