Home / Fier de calcat / Cel mai bun fier de calcat !

Cel mai bun fier de calcat !

Calcatul este o adevarata povara pentru foarte multe dintre femei fiind fara doar si poate una dintre cele mai neplacute activitati casnice. Cu toate acestea, gospodinele sunt nevoite sa calce hainele copiilor sau camasile sotilor chiar daca acest lucru nu le face mare placere. In ajutorul tau si al altora la fel ca tine au venit producatorii de aparate electrocasnice, care au lansat unele dintre cele mai performante produse. Acestea sunt foarte usor de manevrat oferind un plus de confort atat de necesar dupa o zi agitata si stresanta la birou.

Trebuie sa stii ca marile magazine vin cu tot felul de oferte astfel incat decizia poate sa fie una destul de dificila. Inainte de a achizitiona este nevoie sa analizezi atent caracteristicile fiecarui model in parte astfel incat acesta sa corespunda necesitatilor zilnice ale tuturor membrilor familiei.

Cel mai bun fier de calcat este acela care dispune de un pret avantajos si care vine impreuna cu o garantie extinsa. In cazul in care apar anumite defectiuni tehnice, producatorii sunt cei care suporta costurile. Asadar, investitia se dovedeste a fi una cu adevarat avantajoasa, beneficiile aparatului fiind nenumarate.

Gasesti produsele acestea si pe eMag !

Cum alegi produsul in functie de cele mai importante caracteristici ale sale

Inainte de a achizitiona un nou fier de calcat, trebuie sa stabilesti care sunt necesitatile tale. Fiecare familie are nevoie ca noul produs cumparat sa dispuna de alte si alte caracteristici motiv pentru care producatorii au lansat aparate diferite care sa satisfaca pana si cele mai pretentioase gusturi.

Pretul fierului de calcat
Acestea fiind spuse, pretul de achizitie este fara indoiala un aspect esential. In general, un fier de calcat Philips poate fi cumparat la o suma rezonabila ceea ce reprezinta un mare avantaj pentru orice client. In felul acesta, te poti bucura de un aparat performant si eficient, iar investita este una rezonabila.

Spatiul de depozitare al obiectelor electrocasnice este de cele mai multe ori unul destul de mic fapt pentru care tot mai multi romani isi indreapta atentia spre un fier de calcat cu niste dimensiuni compacte care sa nu ocupe prea mult loc si care sa nu incurce desfasurarea activitatilor zilnice. Daca locuiesti la bloc si nu ai suficient spatiu la dispozitie, ai grija sa alegi un fier care sa nu fie mult prea voluminos, in caz contrar vei intampina dificultati atunci cand trebuie sa il depozitezi.

Materialul din care este realizata talpa
Un criteriu esential il reprezinta talpa. Aceasta trebuie sa fie realizata din materiale de calitate pentru a aluneca foarte simplu si foarte usor pe toate tipurile de materiale. Cele mai folosite, dar si cele mai indragite de catre gospodine sunt talpile din ceramica, dar si cele din inox sau aluminiu.

Prezenta rezervorului de apa
Jetul de aburi eliminat ajuta la indepartarea celor mai dificile cute. Cele mai multe fiare de calcat sunt prevazute cu un rezervor cu apa care sa permita formarea aburilor cu o simpla apasare de buton. Este important sa cauti un produs cu mai multe gauri pe talpa deoarece in felul acesta vei avea parte de un debit mult mai mare, iar rezultatele obtinute vor fi unele pe masura asteptarilor.

Puterea
Performanta unui fier de calcat, dar mai ales rapiditatea cu care se incalzeste determina puterea acestuia. Pentru ca alegerea sa fie una insipirata, specialistii iti recomanda sa achizitionezi un aparat cu o putere cuprinsa intre 1200 W-2500 W. De obicei, puterea se poate regla in functie de materialul hainelor ceea ce aduce un mare punct in plus.

Functii speciale
Ca orice alt produs electrocasnic, pana si un fier de calcat este dotat cu functii speciale care sa iti ofere un plus de confort. Spre exemplu, functia anti-calcar previne depunerile de calcar si prelungeste in mod automant durata de viata a produsului. Pietrele calcaroase sunt indepartate cu succes din interior fara sa existe riscul aparitiei unor pete pe haine.

O alta functie de care trebuie sa tii cont atunci cand vrei sa iti cumperi un nou fier de calcat este functia anti-picurare. Acesta impiedica scurgerea de apa prin orificiile de pe talpa astfel incat rufele nu se mai uda. Doar atunci cand temperatura este suficient de ridicata, vei putea sa te bucuri de utilizarea fortei aburului.

Cu fir sau fara fir?
Un fier de calcat fara fir este mult mai usor de manevrat spre deosebire de modelele clasice. Acesta vine impreuna cu un suport care se incinge, insa in cazul unui morman de rufe este nevoie de o reincarcare multipla ceea ce poate reprezenta un usor disconfort pentru anumiti cumparatori. Este nevoie de o stabilire clara a necesitatilor pentru ca alegerea finala sa fie una in concordanta cu nevoile si cu asteptarile fiecarui utilizator in parte.

Garantie
Cumpara doar produse care dispun de o garantie cat mai mare. In general, producatorii ofera o garantie de pana la 2 ani. In acesta perioada, orice defectiune tehnica este reparata in mod gratuit in service-urile autorizate fara a fi perceputa vreo taxa suplimentara. Atunci cand avaria este mult prea grava, clientii primesc un nou produs in loc de care se pot bucura o perioada indelungata de timp.

Brand
Firmele producatoare trebuie sa fie unele dintre cele mai cunoscute la nivel international. Doar in felul acesta, vei avea siguranta ca produsul achizitionat este unul de calitate. Durabilitatea si fiabilitatea sunt aspect importante care nu trebuie neglijate. Un fier de calcat Bosh spre exemplu este confectionat din unele dintre cele mai bune materiale in comparatie cu alte produse care nu respecta normele si legislatiile in vigoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *