Home / Pentru casa / Pentru bucatarie / Cuptoare microunde / Electrolux EMM21150W – un cuptor de calitate, dar un pic cam scump

Electrolux EMM21150W – un cuptor de calitate, dar un pic cam scump

Cuptorul cu microunde Electrolux emm21150w

Electrolux este un producator recunoscut, electrocasnicele lor fiind apreciate de catre cumparatorii din Romania, dar si destul de ieftine pentru a reusi sa convinga. Cu toate acestea, este de datoria noastra sa verificam fiecare model nou, pentru a ne asigura ca acesta se afla la acelasi nivel de calitate precum erau si cele precedente.

Iar  Electrolux EMM21150W este unul dintre cele mai noi cuptoare cu microunde ale producatorului. Si chiar daca este unul mai mic, el pare sa promita la fel de multe precum modelele mai mari.

Design

Electrolux EMM21150W este un cuptor cu microunde destul de clasic, acesta fiind complet colorat in alb, cu exceptia sticlei de pe usa, care este de culoare inchisa. Are dimensiuni de 485 x 422 x 285 mm, masuri medii pentru orice cuptor cu microunde. Asadar, el poate sa fie asezat oriunde in bucatarie, pentru ca nu ocupa foarte mult loc.

Pentru unii, o parte negativa poate sa fie reprezentata de lipsa afisajului LCD, dar si de schema de control mecanica. Cuptorul are doua butoane care se rotesc, unul pentru modul de functionare si pentru treptele de putere, altul pentru timp (de la 1 minut la o ora), dar aceasta schema este atat de simpla si de la indemana, incat oricine o va putea utiliza cu foarte mare usurinta.

Specificatii

Dupa cum am spus, Electrolux EMM21150W este ceva mai mic, avand o volum de 18 litri. Chiar daca si asa se pot incalzi in el suficient de multe alimente, pe piata exista si cuptoare mai mari, la preturi asemanatoare sau chiar mai mici.

Puterea cuptorului este de 800 W, insa acesta poate sa fie utilizat in mai multe trepte intermediare, de la 90 W in sus. Asadar, este oferita suficient de multa flexibilitate, ceea ce poate sa multumeasca orice proprietar. In rest, exista si trei moduri de utilizare a cuptorului: incalzire (ideal de folosit in special pentru bauturi), dezghetare (care se realizeaza destul de rapid) si coacere (se realizeaza cu ajutorul functiei grill, care are o putere superioara, de 1000 W).

Ca si accesoriu, exista un suport de 27 cm. Iar pentru proprietarii care nu isi doresc sa stea foarte mult langa cuptor, mai ales cand seteaza o perioada de timp mai lunga, Electrolux EMM21150W are si semnal sonor care indica terminarea ciclului de gatit.

Concluzii si pret

Electrolux EMM21150W ofera foarte multe aspecte moderne, intalnite la multe cuptoare cu microunde de calitate premium. Asa este si functia grill, cu ajutorul careia se coace extrem de usor si rapid. Totusi, exista si caracteristici care nu se ridica la standarde inalte, precum controlul mecanic (foarte intuitiv, insa), sau capacitatea de doar 18 litri. In aceste conditii, cuptorul poate fi recomandat, dar, la pretul la care se gaseste in acest moment, exista alternative mai bune, care ofera mai mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *