Home / Aer conditionat / Electrolux EPI12LEIW: aer conditionat de calitate medie

Electrolux EPI12LEIW: aer conditionat de calitate medie

aer conditionat Electrolux EPI12LEIW cu inverter

Electrolux este cea mai mare firma europeana producatoare de electronice si electrocasncie si o parte din renumele lor este obtinut si pe baza aparatelor de aer conditionat pe care le scot pe piata. O parte dintre aparatele lor chiar se adreseaza celor care au la dispozitie un buget de nivelul mediu, fiind destul de greu sa poti spune despre ele ca sunt chiar niste produse ieftine. Si cum in Romania verile te fac sa crezi ca nu le poti depasi fara un aparat de aer conditionat, Electrolux este o firma potrivita pentru a cumpara unul.

Electrolux EPI12LEIW Inverter este unul dintre aparatele despre care spuneam ca se incadreaza fara probleme in clasa medie, acesta fiind o solutie de calitate pentru toti cei care isi doresc o locuinta mai racoroasa in timpul verilor toride.

Aspect

Nu sunt foarte multe lucruri in neregula cu designul acestui aparat de aer conditionat. Pe langa faptul ca nu este unul extrem de spectaculos, el vine totusi cu toate dotarile necesare pentru a fi unul aparte. In primul rand, are un display LCD care afiseaza temperatura la care este setat. Aceasta apare si pe telecomanda, dispozitivul fiind cel utilizat pentru realizarea setarilor. In rest, aparatul este unul obisnuit, alb si cu dimensiuni rezonabile (540 x 780 x 250 mm pentru unitatea exterioara si 275 x 800 x 188 mm pentru cea interioara). Asadar, un aparat de aer conditionat elegant, care nu strica aspectul niciunei locuinte, dar nici nu il imbunatateste in vreun fel.

Utilitate si functii

Pentru orice cumparator, acest capitol ar trebui sa fie unul mai important decat designul si aparatul de aer conditionat chiar se prezinta intr-un mod rezonabil, oferind destul de multe avantaje. El nu este unul de varf, dar ofera mai multe decat un produs ieftin.

unitate exterioara aer conditionat Electrolux EPI12LEIW cu inverter

In primul rand, trebuie spus ca aparatul este unul destinat montarii in locuinte mai mici, de doua camere (desi ar face fata si pentru una de trei, dar fara o suprafata exagerat de mare). Asta pentru ca puterea sa este de 12000 BTU atat pentru racire cat si pentru incalzire, adica una medie, potrivita pentru astfel de suprafete.

Avand in vedere faptul ca se plaseaza in clasa de eficienta energetica A+ la racire, consumul de energie pe timp de vara nu va fi unul chiar atat de mare. La incalzire clasa este doar A, dar probabil ca nu va fi foarte des utilizat iarna. Acest lucru arata si ca sistemul Inverter isi face bine treaba si regularizeaza consumul.

La orice aparat de aer conditionat conteaza insa si filtrul si dotarile suplimentare si, din acest punct de vedere, Electrolux EPI12LEIW se prezinta decent. Filtrul sau este unul HEPA, de calitate superioara, care inlatura o buna parte din praful si impuritatile din camera. In plus, are si sistem de dezumidificare, mod Sleep si timer. In acest mod, poate sa fie setat sa porneasca la o anumita ora si, pe timp de noapte, functioneaza la un nivel mai redus. In final, trebuie sa spunem ca are si patru trepte de ventilare, ceea ce inseamna ca poate sa fie setat in functie de temperatura de afara.

Toate aceste detalii demonstreaza ca aparatul este unul care se apropie destul de mult de calitatea premium. Acesta nu are nici un pret chiar atat de scazut, dar pentru o persoana cu un buget mediu nu ar trebui sa fie nicio problema. Functionarea sa este una buna si se poate dovedi a fi util in orice locuinta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *