Home / Ghiduri / Epilator Braun Xelle SE5580, o alegere de marca, prin care se pot face si economii

Epilator Braun Xelle SE5580, o alegere de marca, prin care se pot face si economii

epilatorul Braun SE5580

Este stiu faptul ca doamnele si domnisoarele ar face orice pentru a arata cat mai bine, dar cu noile serii de epilatoare nu mai este nevoie de durere, usturime si multe neplaceri, asa cum se intampla in trecut. Acum procesul se desfasoara cu mult mai mare usurinta, mai rapid si mai lejer.

Braun sunt chiar unii dintre artizanii acestei schimbari, produsele lor fiind recunoscute pentru inalta calitate. Insa acestea vin si cu un pret mai ridicat, dar daca va doriti un epilator Braun la un pret mai scazut, puteti apela la un model mai vechi, dar la fel de performant, asa cum este Braun Xelle SE5580.

Rezultate de durata

Modelul de fata face parte din seria Silk-epil 5, in conditiile in care, in prezent, Braun au ajuns la seria 9. Cu toate acestea, nu se pot reprosa prea multe acestui epilator, el facand o treaba foarte buna. Iar rezultatele sunt si unele durabile, fiind necesar ca acesta sa fie utilizat doar o data la cateva saptamani.

Braun Xelle SE5580 foloseste un sistem cu 40 de pensete, pentru ca epilarea sa fie cat mai rapida si lipsita de durere. Astfel, este necesar ca acesta sa fie utilizat intr-o singura trecere, parul fiind eliminat cu succes. Se poate alege intre doua viteze, fiecare setand aparatul asa cum se simte mai bine. Iar pentru rezultate complete, acesta are si doua capete suplimentare, pentru zone sensibile (si o epilare cat mai putin dureroasa), dar si pentru par facial.

Foarte multe accesorii pentru confort si eficienta

Actiunea unui epilator bun inseamna insa mult mai mult decat atat, iar Braun Xelle SE5580 reuseste sa ofere unele functii si accesorii binevenite.

In primul rand, acesta este dotat cu un dispozitiv Smartlight, adica are un beculet care lumineaza pielea, pentru ca utilizatoarea sa vada cat mai bine orice fir de par. Se remarca si functia de masaj, care poate sa fie folosita atat inainte, cat si dupa epilare, pentru ca pielea sa se simta mai bine dupa smulgerea firelor de par. Tot pentru confortul celei care utilizeaza aparatul, acesta este livrat impreuna cu o manusa speciala, care racoreste pielea inainte de epilare.

Daca este si un aspect al acestui epilator care nu se ridica la calitatea seriilor mai noi, acesta este incarcarea. Pentru a fi utilizat, aparatul trebuie conectat la o sursa de curent, asa ca nu poate fi folosit in cada sau dus. Din fericire, este insa usor de curatat, avand si o perie pentru aceasta actiune.

Asadar, Braun Xelle SE5580 este un epilator de calitate premium, dar care se gaseste la un pret mult mai redus in comparatie cu ultimele modele ale producatorului.

Are unele lipsuri minore, dar acestea nu pot sa schimbe o experienta si niste rezultate excelente de care multe femei se vor bucura. Asa ca, acesta poate fi achizitionat cu incredere, propunand multe avantaje si un raport calitate pret performant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *