Home / Fier de calcat / Fier de calcat Philips Azur Performer GC3810/20, Talpa SteamGlide Plus, 2400 W, 0.3 l, 150 g/min, Alb/Albastru

Fier de calcat Philips Azur Performer GC3810/20, Talpa SteamGlide Plus, 2400 W, 0.3 l, 150 g/min, Alb/Albastru

Daca iti ai un buget limitat si cauti un fier de calcat ieftin, Philips Azur Performer este alegere ideala. Desi pretul de achizitie este unul scazut, aparatul dispune de o serie de beneficii care il transforma intr-un produs performant si eficient.

In primul rand, are o putere de 2400 W ceea ce inseamna ca se incalzeste foarte rapid oferind unele dintre cele mai spectaculoase rezultate. Fluxul de abur atinge o cantitate de pana la 40 g/min astfel incat sunt indepartate in cel mai scurt timp pana si cele mai dificile cute. In plus, controlul aburului se poate realiza in functie de hainele pe care doresti sa le calci.

In al doilea rand, talpa aluneca foarte usor fara existe riscul arderii materialelor. Poti calca orice tip de tesatura simplu si rapid fara prea mari batai de cap. Chiar si persoanele mai putin experimentate, se pot bucura de gradul ridicat de manevrabilitate al acestui fier de calcat.

Nu in ultimul rand, acest fier de calcat cu aburi dispune de un sistem de detartrare cu actiune dubla astfel incat depunerile de tartru sunt prevenite cu ajutorul unor pastile anticalcar. In felul acesta, petele nedorite care tot apar in timpul calcatului sunt istorie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *