Home / Fier de calcat / Fier de calcat vertical cu aburi Niagara, Solac, PC1500

Fier de calcat vertical cu aburi Niagara, Solac, PC1500

Esti o persoana comoda? Vrei sa iti calci hainele direct pe umeras? Atunci trebuie sa alegi un fier de calcat vertical. Il poti folosi cu succes pe toate tipuri de tesaturi si poti calca inclusiv perdelele. Are o putere de pana la 1200 W ceea ce inseamna ca reuseste sa ofere unele dintre cele mai spectaculoase rezultate.

Cu un design modern si elegant in acelasi timp, aparatul atrage atentia celor din jur. In plus, dimensiunile compacte permit depozitarea cu usurinta fara sa incurce desfasurarea activitatilor zilnice asa cum se intampla in cazul produselor voluminoase.

Functiile anti-picurare si anti-calcar sunt unele dintre cele mai importante pentru ca impiedica scurgerile nedorite de apa si depunerile de calcal. In felul acesta, fierul de calcat se bucura de o durata mult mai mare de viata in timp ce rufele sunt protejate impotriva petelor.

Rezervorul are o capacitate de pana la 260 ml fiind mai mult decat suficient pentru calcarea mai multor articole vestimentare. In plus, orificiul este foarte usor de umplu, activitate ce poate fi intreprinsa cu succes de catre orice membru al familiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *