Home / Masa de calcat / Masa de calcat EUROGOLD Professional Violet 2630, 130 x 48 cm,cu suport pentru statia de calcat, suport pentru rufe, priza si suport pentru cablul de alimentare

Masa de calcat EUROGOLD Professional Violet 2630, 130 x 48 cm,cu suport pentru statia de calcat, suport pentru rufe, priza si suport pentru cablul de alimentare

Masa de calcat Eurogold este un model foarte eficient dar si foarte practic si elegant. Blatul sau este metalic si este acoperit cu o jusa facuta din bumbac 100%. In afara de calitatea pe care o are procesul de calcat husa aceasta ofera un aspect foarte placut produsului si este eleganta si sobra si definita de un mov absolut cuceritor.

Eurogold este una din firmele care doresc cu ajutorul produselor lor sa ofere tot ceea ce este mai bun in asa fel incat sa nu existe loc de interpretari. Un asemenea produs este si masa de calcat semnata de firma aceasta care este si un model complex, de o calitate foarte buna si la un pret ceva mai maricele care va reflecta din plin calitatea si nu poate fi considerat nemeritat sau exagertat. In mod sigur un asemenea produs este ideal pentru tine daca vrei ceva de calitate si vei fi incantat de el iar decizia de cumparare va veni de la sine.

Modelul pe care il prezentam are o latime absolut multumitoate, de 48 de cm si inaltimea sa este reglabila putand sa ajunga pana la 99 de cm. Merita sa mentionam si faptul ca suportul pentru masina de calcat, priza incorporabila si raftul pentru rufe sunt utilitati prezente care sunt de un mare ajutor. Masa este pliabila si foarte usoara si se poate folosi simplu, se transporta usor si se depoziteaza la fel de usor chiar si in casele care nu au foarte mult spatiu.

Daca esti o persoana inalta poti considera ca inaltimea acestei mese este mica, ceea ce poate deveni intr-adevar un minus important al mesei. Trecand peste dezavantajul acesta care este sesizat in foarte putine cazuri, produsul semnat de Eurogold este profesionist si ar trebui sa existe in fiecare casa in care se afla persoane interesate de rezultate cat mai bine si de o calitate incontestabila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *