Home / Masa de calcat / Masa de calcat Philips 120 x 45 cm

Masa de calcat Philips 120 x 45 cm

Primul avantaj pe care il ofera aceasta masa de calcat Philips sta in faptul ca permite o calcare usoara a camasilor cu ajutorul sistemului unuic numit ShoulderWing. Cu acest sistem unic calcatul camasilor este mult mai usor ca niciodata. Sistemul acesta inovator permite calcatul camasilor fara a avea nevoie de foarte multe rearanjari fapt ce va permite sa economisiti efort si timp. Sistemul se poate deschide si inchide tinand cont de tipul articolului care urmeaza sa fie calcat.

Alunecarea se va face mai lin datorita husei cu multe straturi. Husa de masa se face din bumbac 100% alcatuita din straturi de burete sau din fetru. Aceasta combinatie asigura suprafata de calcat foarte confortabila si omogena.
Vei putea calca mai mult pentru ca masa are o dimensiune XL. Forma mesei Philips XL este ideala pentru calcatul obiectelor mai mari cum ar fi lenjera de pat si fetele de masa.

Poti agata hainele dupa calcare pe o bara foarte comoda.

Poti tine cablul la distanta pentru ca ai un suport special pentru cablu. Aceasta masa este una dintre cele mai bune de pe piata iar pretul sau este clar justificat de calitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *