Home / Masa de calcat / Masa de calcat premium ASSAI, FOPPAPEDRETTI, 100 x 50 cm

Masa de calcat premium ASSAI, FOPPAPEDRETTI, 100 x 50 cm

Daca esti interesat de aceasta masa mentionam ca cea mai importanta caracteristica a sa este simplitatea. Se spune ca o forma foarte buna de exprimare a calitatii este chiar simplitatea. In momentul in care simplitatea este combinata cu eleganta, cu stil si cu un strop de originalitate si de inovatie, rezultatul este clar cel mai bun. Asta se intampla si in cazul acestei mese de calcat care este definita doar de un set de caracteristici de lux. Cadrul mesei este facut din lemn masiv lacuit care da un aspect absolut elegant. Husa este facuta din bumbac multicolor care aduce o pata de culoare interesanta acestui produs.

Datorita dimensiunilor sale nu poate fi considerata o masa de calcat mica. Suprafata activa este de 123 cm si latimea este mai mult decat generoasa si ajunge pana la 50 cm. avand in vedere toate aceste dimensiuni procesul de calcare a rufelor are o alta valenta, una foarte eficienta si facila dar si pe placul tuturor. Inaltimea este una variabila care poate sa ajunga pana la 91 de cm. Din acest produs nu lipseste utilul suport pentru masa de calcat si nici cel pe care se pot aseza hainele abia calcate.

De asemenea este de mentionat faptul ca aceasta masa are si un sistem de roti care face ca deplasarea sa fie mai simpla. Modelul este unul pliabil in asa fel incat sa se poata depozita in orice colt al casei fara sa aiba nevoie de foarte mult spatiu.

Avand in vedere pretul sau destul de mare, sunt si utilizatori care sugereaza ca aceasta masa ar fi trebuit sa aiba si o priza dar acest dezavantaj este unul care nu ar trebui sa umbreasca nimic din calitatea si din eleganta produsului care ar merita un loc in absolut toate casele care se respecta si care vor sa isi permita doar ceea ce este cel mai bun.

Persoanele care vor sa afle care este standardul calitatii pentur masa de calcat trebuie sa arunce si o privire asupra acestu produs. Este unul absolut inovator care are si un aspect elegant si unic prin absolut tot ce reprezinta si prin tot ce ofera. Pretul poate parea mare insa este meritat. Chiar de la prima vedere ar trebui sa iti dai seama ca ai in fata un model de lux ideal pentru casele care sunt caracterizate doar de dispozitive premium.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *