Home / Masa ping pong / Masa tenis INTERIOR Total sport + set palete si mingi gratuit

Masa tenis INTERIOR Total sport + set palete si mingi gratuit

O masa pliabila de interior pentru acasa dar si pentru uz profesional, la o sala de sport, se va dovedi modelul Total sport, care vine cu accesorii incluse in pret, un set de palete si de mingi gratuit. Masa de tenis este pliabila, are dimensiuni olimpice si suprafata de joc este din MDF tratat UV, ceea ce inseamna ca este mult mai rezistent decat PAL-ul. Aceasta suprafata de joc are trasate dungi albe pentru delimitarea terenului si pentru ca jocul sa aiba loc in cele mai bune conditii.

Dimensiunile mesei sunt de 274 x 152.5 cm si 76 cm inaltime, iar grosimea de 16 mm. Modelul este special creat pentru relaxare si nu numai, fiind vopsit in albastru, cu un strat antireflexie si o rezistenta UV impresionanta. Picioarele sunt din otel vopsit electrostatic si au dimensiuni de 40 x 40 mm, iar acestea sunt dotate cu opt roti autoblocante pentru a facilita transportul mesei. Rotile sunt din poliuretan de inalta anduranta, un silicon foarte rezistent. Sistemul de montaj este simplu, de tip click clack, premontat, avand o ambalare compacta.

Ce beneficii iti va oferi masa de ping pong? In primul rand, stimularea tesutului neuromuscular, pentru o gandire mai rapida si mai limpede, marirea capacitatii de concentrare si stimularea musculaturii la nivelul corpului pentru a sustine activitatea cardiaca.

Alege masa de ping pong Total sport de interior astfel incat sa te bucuri o perioada indelungata de practicarea acestui minunat sport alaturi de cei dragi si nu uita sa o protejezi de lichide!

Cumpara de aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *