Home / Masini de spalat / Masina de spalat rufe Arctic CB5200A++, Pareri si Preturi

Masina de spalat rufe Arctic CB5200A++, Pareri si Preturi

Revenim astazi cu un alt model ieftin de masina de spalat, si anume Arctic CB5200A++. Este o masina eficienta, care ofera programe de spalare ce lipsesc chiar si la alte modele mai scumpe, si o clasa energetica A++.

Incarcarea este una frontala, totusi capacitatea de 5 kg este potrivita pentru o familie mai mica, care nu trebuie sa spele foarte multe haine deodata. Cu asa capacitate era de asteptat o viteza de centrifugare de 1000 rpm, insa Arctic CB5200A++ ne surprinde placut aici oferind o viteza de centrifugare de 1200 rpm.

arctic-cb5200a_2

Modelul care poate fi observat pe laterala, forma de ‘S’, ajuta la mentinerea stabilitatii in timpul centrifugarii si reduce semnificativ vibratiile. Designul S-Shape este o inventie patetntata Arctic care va reusi sa pastreze la minim vibratiile oferindu-va un maxim de confort si eficienta.

Arctic CB5200A++ este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, insemnand ca va consuma cu 25% mai putina energie decat o masina de spalat incadrata in clasa A.

In ceea ce priveste programele de spalare avem la dispozitie o gama de 15 programe. Avem clasicele programe pentru bumbac, sintetice, sau delicate, iar pe langa acestea ar mai fi Express 14 (spalare/centrifugare in doar 14 minute), spalare manuala (un program pentru hainele delicate), antialergic (un program destinat hainelor bebelusilor, care scoate orice urma de detergent din hainutele copiilor), sau programul pentru haine negre (alege automat cele mai bune setari pentru rezultate optime).

In ceea ce priveste aspectul, putem spune ca este cel cu care ne-am obisnuit de la aceasta gama de masini de spalat Arctic. In primul rand s-a pus accent pe functionalitate si mai putin pe design. Arctic CB5200A++ este complet alba, cu un singur punct gri, pe butonul rotativ de selectie al programelor. In partea de sus, dreapta, avem butoanele pentru selectia temperaturii, a vitezei de centrifugare, sau pentru blocarea tastelor. Iar in partea stanga gasim sertarul pentru detergenti.

Din toate punctele de vedere este o masina de spalat economica. Consuma putin curent, apa si detergent. Singurul repros pe care il putem aduce este legat de dimensiunea mica a hubloului. Daca veti avea de spalat pilote, sau geci, veti vedea ca este mai dificil sa le puneti la spalat.

Concluzie

Arctic CB5200A++ este o solutie foarte buna pentru orice familie care isi doreste functionalitate si eficienta la un pret mic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *