Home / Pulsoximetru / Pulsoximetru CONTEC CMS-50D, cu pletismograma, ecran LED, Puls 30-255, SPO2, 0-99%

Pulsoximetru CONTEC CMS-50D, cu pletismograma, ecran LED, Puls 30-255, SPO2, 0-99%

Daca pui mare accent pe starea ta de sanatate, recomandat este modelul de pulsoximetru de deget CONTEC CMS 50D, aprobat de US Food and Drug Administration, sau FDA, care masoara rapid si sigur saturatia de oxigen din sange precum si pulsul. Este cel mai des utilizat model de pulsoximetru in spitale si policlinici, dar si in cabinete particulare si de ce sa nu il ai si tu acasa?

Acest dispozitiv are un display LED perfect in doua culori, galben si albastru, o rezolutie a ecranului de 128 x 64 pixeli, ceea ce inseamna ca este usor de citit de catre oricine. Va afisa pulsul, SPO2, PR precum si plethysmograma, are sase moduri de afisare si patru moduri de reglare a luminozitatii de pe display. Il vei opera destul de simplu, avand un singur buton si consumand putina putere si nici nu trebuie sa iti faci griji sa il opresti pentru ca se va opri in mod automat. Cand bateria se descarca, dispozitivul te va anunta, insa bateriile dureaza in medie 20 de ore de functionare continua.

Este un model care se foloseste si la copii si la adulti si masoara puls, intre 30 si 255 batai pe minut, nivelul de oxigen intre 0 si 99%, iar raportul calitate-pret este unul corect.

Cumpara de aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *