Home / Pulsoximetru / Pulsoximetru RedLine FS10C, Albastru/ Alb, indica nivelul de saturatie a oxigenului din sange, masoara rata pulsului

Pulsoximetru RedLine FS10C, Albastru/ Alb, indica nivelul de saturatie a oxigenului din sange, masoara rata pulsului

Primul pe lista celor mai bune pulsoximetre pentru masurarea nivelului de saturatie de oxigen din sange, SpO2, precum si pentru masurarea pulsului este modelul Redline. Acest dispozitiv este certificat medical, pentru siguranta ta, certificarea este in conformitate cu Directiva privind dispozitivele medicale. Ce are atat de interesant acest pulsoximetru incat sa te faca sa il cumperi? Se opreste automat dupa 8 secunde, seteaza saturatia de oxigen din sange precum si rata si nivelul pulsului prin forma unui grafic de bare sau forme de unda, indica nivelul bateriei pentru ca se alimenteaza cu doua baterii AAA ce pot fi inlocuite. Poti sa il folosesti pana la cinci ani de zile, de 15 ori pe zi. Masoara SpO2 intre 70 si 99 %, pulsul intre 30 si 235 batau pe minut.

Acest pulsoximetru se va dovedi unul din cele mai comode si mai usor de folosit dispozitive pentru tine, non-invaziv, care este folosit pentru a monitoriza saturatia de oxigen din sange si pulsul. Este destinat pacientilor cu o greutate ce depaseste 30 de kilograme, se poate atasa pe inelar sau degetul mijlociu si este destinat monitorizarii de ingrijire la domiciliu sau la unitate medicala.

Cumpara de aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *