Home / Ingrijire personala / Ingrijire personala barbati / Remington HC5800, un aparat usor de intretinut dar si eficient

Remington HC5800, un aparat usor de intretinut dar si eficient

aparat de tuns si barbierit remington hc8500

Remington este unul dintre cei mai mari producatori de produse electronice de ingrijire personala din lume. Iar pentru barbatii care nu isi mai doresc sa mearga la frizer pentru orice interventie minora, dar si pentru cei care doresc sa se tunda independent, ei ofera un aparat de tuns de calitate premium, care promite foarte mult si din specificatii pare sa fie cel mai performant al firmei.

Remington HC5800 ar putea sa fie solutia pentru toti cei care isi doresc sa se tunda si sa se barbiereasca la nivel profesionist si tocmai de aceea se prezinta ca un aparat foarte interesant, util si binevenit pentru oricine are nevoie de el.

Tuns sau barbierit asa cum iti doresti

Unii vor sa aiba un par cat mai scurt, altii chiar se supara daca lungimea parului scade sub o anumita valoare. La fel se intampla si in cazul barbii. Asadar, este nevoie de un aparat care sa ii multumeasca pe toti, iar Remington HC5800 incearca sa faca acest lucru printr-un sistem de functionare cu foarte multe setari.

Pentru par, aparatul are doi piepteni care pot fi setati sa taie la un nivel cuprins intre 3 si 42 mm. Acestea sunt valori foarte bune, impresionant fiind si faptul ca aparatul chiar realizeaza ceea ce promite. In cazul barbii, lucrurile stau aproximativ la fel, desi valorile nu mai variaza chiar atat de mult, doar intre 1 si 13 mm. Daca la acestea se adauga si actiunea excelenta a lamelor cu invelis din titan, dar si motorul de ultima generatie Pro Power, cel mai bun de la Remington, ne dam seama de adevarata flexibilitate a aparatului.

Un aparat ergonomic si foarte util

Daca functionarea propriu-zisa a aparatului este una de calitate, era necesar ca acesta sa se descurce bine si in ceea ce inseamna intretinere, autonomie si ergonomie. Prima dintre ele se realizeaza cu destul de multa usurinta, aparatul desfacandu-se foarte usor. Lamele sunt lavabile, reziduurile de par putand fi eliminate rapid, prin simpla utilizare a jetului de apa sau a unei periute de curatare. Din pacate, proprietarul trebuie sa unga regulat lamele, primind insa si un ulei lubrifiant la comanda.

In ceea ce priveste autonomia, bateria este una foarte rezistenta, putandu-se tunde cu aparatul neconectat la o sursa de energie timp de 120 minute. Acesta are si un afisaj digital care indica nivelul bateriei si este prevazut cu stand de incarcare prin cablu USB.

Manerul lui Remington HC5800  este unul anti alunecare, ceea ce creste usurinta la utilizare. Din pacate, aparatul nu vine si cu o husa de transport, asa ca in calatorii proprietarul trebuie sa improvizeze ceva.

Asadar, Remington HC5800 este un aparat de tuns de calitate premium, cel putin in ceea ce priveste simpla functionare. Putea beneficia totusi de niste accesorii suplimentare, fapt care i-ar fi crescut si mai mult utilitatea, dar chiar si asa, ofera suficient de multe beneficii si merita sa fie cumparat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *