Home / Aer conditionat / [REVIEW] Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-12WIFI

[REVIEW] Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-12WIFI

Indiferent ca doriti sa va feriti de arsita de afara, sau de zilele mai reci din toamna, sau iarna, un aparat de aer conditionat, precum Star-Light AM-12WIFI poate fi cel mai de nadejde aliat al vostru. Dispune de tehnologia inverter si ofera o capacitate mare la racire/incalzire, de 12.000 BTU. Pretul nu este chiar cel mai mic din gama, insa este un pret care merita, datorita dotarilor sale. Din punct de vedere al raportului calitate / pret se descurca exemplar, deoarece face exact ceea ce promite, cu un zgomot redus si cu economie de curent.

Star-Light ACM-12WIFI – DESIGN

Simplu si elegant, de culoare alba, Star Light 12WIFI nu va atrage privirile prin artificii nedorite, dar nici nu le va intoarce. Nu este gandit ca si piesa de decor, este gandit sa fie o unealta fiabila, de ajutor in zilele toride. Se va potrivi cu succes in orice incapere, iar ecranul LED, este o trasatura interesanta care se potriveste perfect cu designul aparatului.

Star-Light ACM-12WIFI – Specificatii tehnice

Cu un nivel al zgomotului de doar 52 dB este un aparat silentios, care te va lasa sa dormi linistit intreaga noapte. Tehnologia Inverter reduce vibratiile si zgomotul produs de aparat si ajuta la cresterea economiei de energie electrica. Noul compresor Inverter asigura o functionare fiabila, ce va mentine temperatura constanta pe intreaga perioada de utilizare. Consumul de curent este de 1470W la racire si de 1760W la incalzire, fiind astfel incadrat la clasa de consum A++.

Star-Light ACM 12WIFI are o capacitate mare de racire/incalzire, de pana la 12.000 BTU/ora, dovendindu-se astfel un aparat de aer conditionat care poate face fata unei suprafete mari. Dispune de cateva functii foarte utile, precum:

  • timer – ofera o autonomie sporita, deoarece ofera posibilitatea de a programa pe intervale de timp pornirea, oprirea si temperatura de functionare;
  • dezumidificare – este o functie care actioneaza independent, indiferent de temperatura ambientala, astfel ca poate fi folosita pe tot parcursul anului, ajutandu-te sa mentii umiditatea la valorile dorite;
  • jet – este o functie de racire rapida, care seteaza aparatului pe cea mai mare treapta de viteza pentru a raci incaperea cu mai multa viteza;
  • auto restart – in cazul unei pene de curent, aceasta functie va reporni automat aparatul de aer conditionat la valorile setate anterior.

Filtrul de particule este de ultima generatie, insa nu este cel mai perfomant filtru al momentului. Ofera o performanta ridicata impotriva poluarii si a firelor de praf, insa au un randament scazut la filtrarea bacteriilor si a alergenilor.

Functia de control prin WiFi este probabil una dintre cele mai atractive functii ale acestui aparat. Va ofera posibilitatea de a seta temperatura de functionare prin acces de la distanta, prin intermediul unei aplicatii pentru Android si iOS. In cazul in care aveti mai mult de un aparat veti putea sa le controlati pe fiecare dintre acestea independent. Controlul WiFi va permite sa reglati temperatura inainte de a ajunge acasa, pentru a va oferi un confort sporit. In felul acesta nu veti mai fi nevoiti sa asteptati o perioada lunga pana cand incaperea se va raci.

Star-Light ACM-12WIFI – Concluzii

Este un aparat de aer conditionat care ofera un foarte bun raport pret/calitate si care isi va gasi cu siguranta utilizarea in orice casa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *