Home / Aspiratoare / Review aspirator fara sac Samsung VCC44E0S3B

Review aspirator fara sac Samsung VCC44E0S3B

Aspirator fara sac Samsung VCC44E0S3B

Samsung VCC44E0S3B este unul dintre cele mai accesibile modele de aspiratoare care beneficiaza de filtru HEPA. Modelul este astfel potrivit pentru persoanele alergice sau cele care acorda o importanta deosebita curatarii locuintei si au la dispozitie un buget mai restrans.

Pretul aspiratorului este de doar 260 de lei, oferind un avantaj destul de mare in fata modelelor obisnuite.

Filtru HEPA pentru sanatatea ta

Filtrele HEPA sunt recunoscute la nivel international pentru beneficiile oferite persoanelor cu alergii datorita calitatii aerului evacuat. Astfel, filtrul capteaza microparticule de tipul prafului, polenului, mucegaiului precum si parul de animale de pe orice suprafata, asigurand un mediu de locuit perfect curat si sanatos.

Pentru cresterea si mai mare a randamentului filtrului, aspiratorul este dotat cu doua compartimente pentru colectarea prafului. Sistemul numit Twin Chamber System inventat de cei de la Samsung imparte compartimentul pentru praf in doua mai mici, ceea ce permite o curatare mai buna si o putere cu durata prelungita.

Iata cum functioneaza sistemul. Atunci cand particulele de praf sunt absorbite, acestea sunt distribuite in compartimentul ciclonic, unde murdaria este separata de aer. Particulele mari de praf sunt filtrate si trec in compartimentul exterior, acolo unde raman pana cand le vei arunca. Compartimentul are o capacitate de colectare de 1.3 litri, putand sa il golesti mai rar. In plus, compartimentul de colectare nu este doar extrem de eficient, ci si economic si sanatos. Acesta nu foloseste saci de schimb pe care sa ii cumperi periodic, iar atunci cand il golesti nu produce un nor de praf, protejandu-te.

Putere mare integrata intr-un design compact

Modelul se remarca prin faptul ca are dimensiuni reduse si ofera la schimb o performanta destul de mare. Acesta masoara 398 x 272 x 243 mm si are o greutate de 6 kg. Designul este modern, atragand prin culorile vii si materialele rezistente. Modelul este disponibil intr-o combinatie de albastru si negru. Spre deosebire de alte aspiratoare, acesta este dotat cu roti mari, care asigura o miscare usoara si in acelasi timp o stabilitate buna. Tubul de colectare este telescopic si alcatuit din metal. Pentru transportul intre camere este disponibil un maner plasat pe compartimentul de praf, aceasta metoda fiind mai putin practica.

In ciuda dimensiunilor reduse, aspiratorul are un motor de 1500 W si o putere de aspirare de 310 W. Acestea sunt foarte bine exploatate, peria ridicand covorul la aspirare si oferind un randament bun chiar si fata de modele cu motoare mai puternice. Peria standard este insotita de una pentru spatii inguste.  Din pacate puterea de aspirare nu este reglabila.

Ar fi de remarcat faptul ca nivelul de zgomot este unul nu foarte redus, acesta avand o valoare de 83 dB.

Cablul de alimentare are o lungime de 6 m, fiind suficient de lung pentru a te putea misca intr-un spatiu mare. Este disponibil si un sistem derulator pentru acesta.

In concluzie, aspiratorul  Samsung VCC44E0S3B ofera dotari foarte atractive pentru un pret dintre cele mai accesibile. Acesta isi merita achizitia in primul rand datorita filtrului HEPA care te protejeaza de alergeni. Apoi, puterea de aspirare este una destul de mare, iar designul este atractiv. Nu in ultimul rand, intrucat beneficiaza de compartiment de colectare din plastic, curatarea este usoara si nu va mai trebui sa cumperi saci de schimb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *