Home / Masini de spalat / REVIEW – Bosch Masina de spalat vase incorporabila SMV50E60EU

REVIEW – Bosch Masina de spalat vase incorporabila SMV50E60EU

Ca orice alt aparat electrocasnic si alegerea masinii de spalat este o decizie importanta. Pentru a adauga un astfel de aparat pe lista ta de cumparaturi, nu ai nevoie de prea multe motive sau argumente. O masina de spalat vase este una dintre cele mai utile achizitii pe care le poti face intr-o locuinta.

Avantajale oferite de o masina de spalat vase sunt nenumarate. Aceasta nu este un moft, asa cum poate fi considerata de unii, deoarece aduce cu ea o serie de avantaje necesare oricarei familii. Igiena, odihna si economia sunt doar cateva dintre avantajele ce pot fi mentionate atunci cand vine vorba de o masina de spalat vase. In acest caz, masina de spalat vase incorporabila de la Bosch este alegerea potrivita.

Bosch Masina de spalat vase incorporabila SMV50E60EU – DESCRIERE

smv50e60eu_2

Profita de timpul ramas pentru a il petrece impreuna cu familia sau facand un hobby care iti place mai mult decat spalatul vaselor. Masina de spalat vase de la Bosch, modelul SMV50E60EU este complet incorporabila, are 12 seturi, clasa energetică  A+, A la uscare, EcoSilence Drive, AquaStop, Detergent Automation, DosageAssist, AquaSensor, senzor de incarcare, 5 programe: Intensiv 70°C,Normal 65°C, Eco 50°C, spalare Rapida 45°C, prespalare; 1 functie speciala: Incarcare la jumatate; pornire programabila (3, 6, 9 h), semnal acustic de terminare a programului, protectie multipla impotriva inundatiilor, 48dB, latime 60 cm.

 

Vezi pretul actualizat pe eMag

 

Bosch Masina de spalat vase incorporabila SMV50E60EU- SPECIFICATII TEHNICE

Prevazuta cu functia EcoSilence Drive, masina de la Bosch este acum mai puternica, mai rezistenta in timp, mai silentioasa si spala intr-un mod mult mai eficient. Cu Intensive Eco 45, masina da rezultate excelente de spalare chiar si atunci cand vasele sunt foarte murdare. De asemenea, prin tehnologia de protectie a sticlei, vesela foarte sensibila, cum ar fi paharele sunt tratate cu atentie si sunt spalate cu delicatete. Pentru a facilita spalarea vaselor de toate dimensiunile, cosul superior este reglabil in functie de inaltimea de care ai nevoie.

Prin senzorul Aqua Sensor, gradul de curatare al vaselor este curatat continuu. Acesta este cel care regleaza automat temperatura de spalare, consumul de apa folosita si timpul optim de spalare, in functie de tipul vaselor introduse in masina si gradul de murdarie al acestora.

Aqua Stop este functia ce ofera siguranta maxima atunci cand vine vorba de spalarea vaselor in masina de la Bosch. Acesta functioneaza atat in timpul spalarilor, cat si in repaus, ferindu-te de inundatii si de caderile de tensiune. Acest lucru iti ofera siguranta pe intreaga durata de viata si de functionare a masinii achizitionate.

Motorul masinii este prevazut cu motor cu tehnologie brushless, ceea ce face ca masina sa fie foarte silentioasa atunci cand spala. Capacitatea de spalare a masinii este de 12 seturi, fiind dotata cu 5 programe dupa cum urmeaza: ntensiv 70 °C, Normal 65 °C, Eco 50 °C, spalare rapida 45 °C, prespalare. Programul Eco 50, este cel mai indicat deoarece este gandit pentru o spalare optima a vaselor cu un grad normal de murdarie, fiind cel mai eficent program referitor la consumul de apa si de energie inclus.

Tastele masinii sunt amplasate in partea superioara pentru a facilita accesul la acestea si este dotata cu indicator de tip Led pentru statusul programului. Masina are cuva interioara din inox si are inclusa o placuta de protectie impotriva aburului. Modelul este complet incorporabil si are dimensiunile de Inox/Polinox 81.5 x 59.8 x 55 cm.

Bosch Masina de spalat vase incorporabila SMV50E60EU- CONCLUZII

Pro:

  • Program 50 Eco.
  • Complet incorporabila.
  • Functie de siguranta impotriva inundatiilor.

Contra:

  • Consumul de energie si de apa;
  • Numar mic de programe;
Vezi pretul actualizat pe eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *