Home / Frigidere/Combine frigorifice / [REVIEW] COMBINA FRIGORIFICA ARCTIC AK1M376NFS+

[REVIEW] COMBINA FRIGORIFICA ARCTIC AK1M376NFS+

O combina frigorifica este mai mult decat un simplu obiect electrocasnic dintr-o locuinta. Tehnologiile de ultima generatie, designul modern si nu in ultimul rand, un consum redus de energie, sunt poate cele 3 cele mai importante criterii dupa care hotaram ce combina sa achizitionam. Combina frigorifica Arctic AK1M376NFS+ este unul dintre cele mai moderne modele pe care le gasim pe piata la ora actuala.

Aceasta se incadreaza cu succes intre modelele de top dintre care putem sa alegem, facand concurenta serioasa la alte combine existente. Aceasta este Full No Frost, adica asigura un nivel optim de umiditate in interiorul sau. Acest lucru este datorat curentilor de aer ce previn formarea ghetii in cele doua compartimente. Dezghetarea periodica a combinei frigorifice nu mai este necesara si cu toate acestea, datorita prospetimii Full No Frost ne putem bucura in continuare de o alimentatie sanatoasa si bogata in nutrienti, obtinand si un plus de confort! Combina poate fi achizitionata de pe site-ul celor de la Emag la pretul de 1,399 lei.

Verifica noul pret pe eMag

res_96de346098126b95fce7787dbde8dfbf_450x450_avv9

Sistemul Air Flow Dual Tech adica tehnologia de racire bazata pe curenti de aer multidirectional, ajuta la mentinerea calitatii si gustului produselor depozitate in frigider pentru o perioada mult mai lunga de timp. Mancarea ta isi va pastra gustul si aroma neschimbate datorita distribuirii uniforme a temperaturii si a umiditatii in amandoua dintre cele doua compartimente frigorifice. Astfel, nu vor aparea mirosuri neplacute si nici alimentele nu se vor desihdrata.

Sistemul de iluminare Eco Led ajuta si el la un consum de energie mult mai redus , oferind totusi lumina mai puternica, degajand mai putina caldura in compartimentul frigorifc. Acest sistem este unul mult mai econom decat sistemele de iluminare traditionale.

Arctic AK1M376NFS+ – Specificatii Tehnice

Combina cu dimensiunile de 185.3 x 59.5 x 65 centimetri si cu volumul de 318 litri ofera un spatiu generos de depozitare pentru toate mancarurile tale preferate, mentinandu-le sanatoase si savuroase.

Unul dintre sistemele de ultima generatie cu care acest model al celor de la Arctic este dotat, este avertizorul sonor Eco Buzz. Acesta avertizeaza sonor in cazul neinchiderii usii sau a unei inchideri incorecte, ce poate pune in pericol alimentele. Astfel, temperatura este mentinuta in interiorul aparatului, iar consumul de energie nu sufera modificari drastice.

Clasa energetica este A+, iar combina este Full No Frost. Frigiderul este prevazut cu 3 rafturi din sticla, cu un compartiment special pentru legume si fructe si cu 3 spatii de depozitare pe usa acestuia: suport pentru sticle, suport pentru oua si tavita de gheata pentru congelator. De asemenea, congelatorul ofera 3 sertare mari, ideale pentru o depozitare indelungata.

Termostatul este reglabil, usile sunt reversibile, cu deschidere pe dreapta, iar combina se gaseste pe culoarea argintie. Combina beneficiaza de functie de super congelare, sistem antibacterian si sistemul de avertizare pentru usa deschisa.

Arctic AK1M376NFS+  – Concluzii

Acest model de la Arctic de ultima generatie are unul dintre cele mai bune rapoarte calitate-pret si ofera mai mult decat un design modern!

Verifica noul pret pe eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *