Home / Frigidere/Combine frigorifice / [REVIEW] Combina Frigorifica Indesit LR9 S1Q F X

[REVIEW] Combina Frigorifica Indesit LR9 S1Q F X

Avand un aspect elegant si un spatiu de depozitare generos (368 litri), combina frigorifica Indesit LR9 S1Q F X este o alegere buna si accesibila pentru toti cei care isi doresc un aparat frigorific spatios, modern si ieftin. Dupa cum spuneam, pretul este unul destul de mic pentru dotarile si capacitatea pe care o ofera aceasta combina. Printre principalele atribute care o fac sa fie dorita enumeram clasa energetica A+, volumul net generos, tehnologia de racire FrostLess si un filtru antibacterian capabil sa sa purifice aerul din interior.

Indesit LR9 S1Q F X – Design

Designul modern, cu carcasa din otel inoxidabil de culoare argintie, se va potrivi in orice bucatarie si cu orice decor. Carcasa este rezistenta, iar inoxul este antiamprenta, ca sa nu trebuiasca sa o curatati in fiecare zi.

Panoul mecanic pentru controlul temperaturii se afla in interiorul frigiderului. Tot acolo vom gasi si 5 rafturi din sticla securizata, precum si un sertar pentru fructe si legume. Aceasta practica cu un singur sertar este destul de incomoda, in special daca sertarul este plin. La acest capitol ne-am fi dorit sa existe doua sertare. Pe usa frigiderului mai gasim inca 4 etajere din plastic. Etajera destinata sticlelor este suficient de mare pentru a acomoda o sticla de 2 litri.

Dispunerea spatiilor din congelator este una normala. Avem la dispozitie 3 sertare, de dimensiuni diferite, care pot fi scoase cu usurinta atunci cand doriti sa faceti curat.

O caracteristica atragatoare la design sunt si manerele celor doua usi, care vin integrate in usi. Pe langa beneficiul estetic pe care il au acest tip de manere, mai au si o latura practica: nu se rup la fel de usor precum o faceau manerele atasate. Un alt aspect foarte placut la usi este si faptul ca sunt reversibile. In functie de locul unde asezati combina frigorifica, poate aveti nevoie de o alta deschidere, pentru o comoditate sporita. Ei bine, se poate.

Indesit LR9 S1Q F X – Specificatii tehnice

Indesit LR9 S1Q F X este o combina inalta. Masoara 201 cm inaltime, si cantareste 78 kilograme. Insa restul masurilor sunt cele standard, 59.5 cm latime si 65.5 cm adancime. Greutatea pare mare si probabil credeti ca va fi greu sa o mutati, daca va fi cazul. Ei bine, o singura persoana poate muta cu usurinta aceasta combina, datorita celor doua rotite situate in spate. Ajunge sa inclinati putin combina si o puteti plimba cu usurinta prin casa pana unde este nevoie.

Clasa energetica A+ produce un consum anual de curent de doar 321 kWh, insemnand pe luna un consum de 26.75 kW. Si mai exact, in lei s-ar traduce drept cel mult 14 lei pe luna. Este un consum foarte bun pentru aceste dimensiuni si specificatii.

Sistemul de racire FrostLess reduce aparitia cristalelor de gheata si reuseste sa inghete alimentele din congelator cu pana la 50% mai repede. In felul acesta dezghetarea manuala se va face cu mult mai mare usurinta decat la sistemele clasice de inghetare, care functioneaza cu tevi transportatoare, si creste si eficienta energetica.

Impartirea volumul net total se face in felul urmator: 257 litri sunt alocati frigiderului, iar 111 litri sunt alocati congelatorului. Frigiderul are un volum mai mult decat suficient si este potrivit pentru o familie de 6 persoane, sau chiar si mai mult. In schimb, pe partea de congelator ne-ar fi placut un volum putin mai mare.

Indesit LR9 S1Q F X – Concluzii

Profitand de reducerea actuala, de 21%, veti cumpara o combina frigorifica fiabila, moderna, cu o tehnologie superioara multor modele din aceeasi gama de pret. In plus, consumul mic de curent o face sa fie o investitie economica pentru viitor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *