Home / Frigidere/Combine frigorifice / [REVIEW] Combina frigorifica Whirlpool BSNF 9782 OX

[REVIEW] Combina frigorifica Whirlpool BSNF 9782 OX

Whirlpool BSNF 9782 OX este un alt exemplu de exelenta din partea celui mai mare producator de electrocasnice din lume. Este un model cu aspect modern, cu volum mare, o clasa enrgetica foarte buna si cu tehnologia No Frost, care va face viata mai usoara oricarui utilizator.

Whirlpool 6th Sense Fresh Control BSNF 9782 OX – Design

Este un model inalt, avand putin peste 2 metri, care arata foarte bine. Exteriorul este din inox anti amprenta, care ii confera un aspect sobru si modern. Pe usa frigiderului se remarca din prima panoul de control digital situat chiar pe manerul usii. Desi arata foarte bine, este putin prea la nivelul copiilor care ar putea umbla la el. Totusi exista si posibilitatea de a bloca apasarea, tocmai pentru a preveni interventiile nedorite.

whirlpool-6th-sense-fresh-control-bsnf-9782-ox_2

Volumul total net este de 339 litri, impartit in 245 litri pentru frigider si 94 litri pentru congelator. Frigiderul are o distributie uimitoare. Ofera 4 rafturi din sticla securizata, un gratar pentru sticle, 2 sertare pentru legume si fructe (sertarele sunt pe toata latimea frigiderului), iar pe usa mai sunt inca 5 compartimente. Poate parea putin prea aglomerat, dar compartimentarea afost gandita sa profita la maxim de fiecare spatiu liber.

Congelatorul este impartit in mod normal, avand 3 sertare cu dimensiuni diferite si un aparat pentru gheata.

Whirlpool 6th Sense Fresh Control BSNF 9782 OX – Specificatii tehnice

Modelul de fata este Full No Frost, adica racirea este realizata cu ajutorul aerului rece. Este o metoda care previne aparitia cristalelor de gheata. In plus, dispune si de dezghetare automata pentru ambele compartimente.

Fiind un model Whirlpool si BSNF 9782 OX vine cu tehnologia Al 6’lea Simt, care garanteaza o prospetime a alimentelor mult mai indelungata.

Clasa energetica este A++, insumand un consum de 250 kWh/an, iar zgomotul este pastrat la minim, oferind un nivel de numai 42 dB.

Filtrul antibacterian pe care il are a fost dezvoltat impreuna cu Microban (liderul mondial in materie de solutii antimicrobiene) si este cea mai buna solutie impotriva bacteriilor existenta in momentul de fata. Ajuta atat la indepartarea bacteriilor, cat si la eliminarea mirosurilor neplacute.

Concluzii

Este un model cu un pret destul de mare pentru multi dintre noi. Totusi, este o investitie care merita facuta. Ca si design, tehnologii si clasa energetica este una dintre cele mai bune combine frigorifice de pe piata. Prin urmare, recomandam achizitia combinei Whirlpool BSNF 9782 OX.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *