Home / Masini de spalat / [REVIEW] Masina de spalat LG FH4U2VDN1

[REVIEW] Masina de spalat LG FH4U2VDN1

O masina de spalat rufe perfecta pentru o familie mare, sau pentru o afacere mica/medie, este si LG FH4U2VDN1. Capacitatea de incarcare este impresionanta, putand fi puse la spalat 9kg de rufe dintr-o singura tura. Si, bineinteles ca 9 kg de rufe trebuie centrifugate cu 1400 rpm, ca sa poata sa se usuce cu rapiditate. Daca nu va ajung programele de spalare, sau este unul pe care vi-l doriti in mod deosebit, atunci puteti sa descarcati pe telefon programul de spalare care va lipseste si sa-l incarcati pe masina de spalat. Da, aveti si aceasta optiune.

Desi capacitatea de incarcare este atat de mare, dimensiunile sunt cele standard pentru o masina de spalat, 85 x 60 x 58 cm, asa ca gasirea unui loc in care sa o montati nu va fi o problema. Incape cu usurinta atat in baie, cat si sub blatul de bucatarie.

lg-fh4u2vdn1_3

LG FH4U2VDN1 este o masina de spalat rufe aspectuoasa. Probabil ca finisajele deosebite sunt primul lucru care te va atrage la ea. Hubloul, de culoare gri, pe fondul alb al masinii creaza un contrast deosebit de placut la vedere. La aspectul deosebit mai contribuie si cateva mici insertii de inox care atrag privirile, fara a fi ostentative.

Ca tot vorbeam inainte de hublou, acesta are o dimensiune foarte mare, cu o deschidere de 168 grade. Astfel, spalatul hainelor sau lenjeriei de mari dimensiuni nu va mai fi o problema. Pilote, saci de dormit, sau geci de iarna vor putea fi spalate fara nici un fel de dificultate.

Butonul de selectie al programelor troneaza impunator pe mijlocul superior, fiind flancat de sertarul pentru detergent si de ecranul LCD cu butoane touch in dreapta.

Specificatii tehnice

9 kg capacitate de incarcare, combinate cu 1400 rpm. Poate ar fi fost de preferat 1600 rpm, insa si viteza actuala este suficienta pentru a scoate aproape toata apa din rufe. Cateva ore pe uscator, sau la soare, si hainele vor fi uscate complet, numai bune de pus pe raft.

LG FH4U2VDN1 vine dotata cu o functie recomandata pentru hainele putin murdare (functia Turbo Wash) care reduce timpul de spalare si, implicit, reduce si consumul de curent si apa.

Apropo de consum, LG FH4U2VDN1 este incadrata in clasa A+++, cea mai buna clasa energetica. Consumul anual de curent atinge valoarea de 152 kWh. Iar consumul de apa ajunge la 6000 litri.

Un alt aspect de laudat este si lipsa zogomotului, sau mai bine zis nivelul redus de zgomot. Atat in timpul spalarii, cat si in timpul centrifugarii, LG FH4U2VDN1 este o masina silentioasa, atingand valoarea de doar 49 dB. Zgomotul redus este posibil datorita Motorului Direct Drive, care vine fara scripete si curea, fiind in acelasi timp si un mototr foarte fiabil. Este atat de bun, incat aveti garantie 10 ani pe el.

lg-fh4u2vdn1_2

Programele de spalare sunt cele normale pentru o masina de spalat moderna. Aveti clasicele programepentru bumbac, pentru sintetice, pentru delicate, pentru haine inchise la culoare, sau programul antialergic. O surpriza placuta este posibilitatea de a descarca si alte programe de spalare. Cu ajutorul unei aplicatii se acceseaza baza de date LG, cu programele de spalare, se descarca programul pe care il doresti, dupa care il incarcati in masina de spalat prin intermediul NFC.

Tot de pe telefon mai puteti sa faceti diagnosticarea eventualelor probleme aparute. Functia Smart Diagnosis te va ajuta oferindu-ti solutii, fara a fi nevoie sa apelezi la un service.

Concluzii

Pretul este mai mare, insa este un pret normal pentru toate functiile si tehnologiile inglobate in aceasta masina de apalat. LG FH4U2VDN1 este o investitie importanta, dar una care merita facuta, mai ales acum cand vine cu o reducere de 13%.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *