Home / Frigidere/Combine frigorifice / Frigider LG GTF916PZPM – Preturi si Pareri

Frigider LG GTF916PZPM – Preturi si Pareri

LG GTF916PZPM este unul dintre cele mai mari frigidere de pe piata, capacitatea sa de depozitare fiind mai mare chiar si decat a combinelor frigorifice. Modelul este astfel potrivit pentru familiile numeroase.

Producatorul corean este de altfel foarte atent la dotarile produselor sale, astfel incat acestea sa aiba grija de membrii familiei tale.

Modelul se remarca prin designul modern foarte atractiv, capacitatea uriasa de depozitare, sistemele performante de racire si de eliminare a formarii de gheata si nu in ultimul rand prin consumul foarte redus de energie. Nu poate fi adus in discutie niciun defect, modelul fiind unul extrem de atractiv.

Designul ales de brandul LG, pentru modelul LG GTF916PZPM este unul modern, avand ca elemente principale remarcabile, exteriorul din inox, manerele metalice, afisajul electronic si dozatorul de apa , amplasate exterior.

Cu ajutoul panoului de comenzi, puteti seta functia care blocheaza deschiderea usilor, pentru a limita accesul copiilor, puteti regla temperatura interioara si anumite functii.

O alta functie care trebuie amintita este avertizarea sonora atunci cand usile raman deschise. Nu veti avea cum sa plecati de acasa si sa uitati o usa neinchisa.

LG GTF916PZPM – Specificații tehnice

Modelul are dimensiunile de 184 x 86 x 73 cm, acestea anticipand capacitatea foarte generoasa de depozitare. Volumul total este de 596 de litri, fiind poate cel mai mare pentru această categorie.

Frigiderul are o capacitate impresionanta de 422 de litri. Ar fi de remarcat faptul ca multe combine nu depasesc o capacitate totala de 350 de litri.

Interiorul este organizat in 2 rafturi din sticla rezistenta, formandu-se 3 spatii generoase pentru depozitarea alimentelor.  Pe usa sunt disponibile 6 suporturi, dintre care 3 sunt ceva mai mici, respectiv cele din dreptul dispenserului de apa. Compartimentele pentru fructe si legume sunt foarte spatioase si sunt plasate in partea de jos a frigiderului. Exista de asemenea un compartiment Fresh Zone pentru depozitarea carnii sau a pestelui inainte de gatire.

Congelatorul are o capacitate de 147 de litri si este organizat in doua zone separate prin intermediul unui raft din sarma. Capacitatea de congelare este de 7 kg în 24 de ore, randamentul fiind peste medie. Este disponibila o functie de super-congelare.

La nivelul dotărilor tehnice, combina are un compresor și foloseste un sistem static de racire.

Modelul se incadreaza in clasa climatica N-T si foloseste agentul de racire R600a. Aparatul beneficiaza de tehnologia Full No Frost, asa ca fiecare parte a combinei beneficiaza de eliminarea formarii de gheata.

Datorita sistemului Multiflow , racirea se face prin curenti de aer ventilati, temperatura fiind uniforma si constanta in tot interiorul.

Datorită sistemului Smart Diagnosis vei putea sa afli ce nu functioneaza corect cu frigiderul.

In ceea ce priveste consumul,  frigiderul se incadreaza in clasa de eficienta energetica A++, ceea ce inseamna un consum foarte redus, reusind in acest fel sa reduceti si factura de curent electric.

Acest model de frigider, din punctul meu de vedere este alegerea ideala pentru cei care isi doresc calitate. Este considerat ca fiind cel mai bun frigider existent pe piata din Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *