Home / Masini de spalat / [REVIEW] Masina de spalat Beko WMB91242LA, Pareri si preturi

[REVIEW] Masina de spalat Beko WMB91242LA, Pareri si preturi

Cautarea unei masini de spalat noi, care sa aiba de toate poate parea o activitade dificila. ei bine, acum ai masina de spalat Beko WMB91242LA care se va potrivi foarte bine cu orice nevoi ai avea. In primul rand are un pret foarte avantajos (momentan o poti gasi cu 1319.99 lei pe eMag). In al doilea rand are o capacitate mare de incarcare (9 kg), care este ideala pentru o familie mare, Iar in al treilea rand este incadrata intr-o clasa energetica foarte buna (A++), care va va ajuta sa economisiti in timp.

Beko WMB91242LA – Descriere

masina_de_spalat_beko_wmb91242la_1

Designul putem spune ca este unul clasic pentru o astfel de masina de spalat. Culoarea este alba. Afisajul este situat central, deasupra hubloului de incarcare, iar butonul rotativ pentru selectia programelor este pozitionat in dreapta afisajului. Un aspect atragator in materie de design este hubloul care are o culoare gri. Pe fondul alb al carcasei, formeaza un contrast foarte placut la vedere.

Beko WMB91242LA – Specificatii

Este o masina de spalat care arata bine si care functioneaza la fel. Chiar daca nu este o masina preium, dotarile sale, capacitatea mare de incarcare si clasa energetica o fac o alegere foarte buna pentru orice familie. Este probabil una dintre cele mai ieftine masini de spalat cu o capacitate de 9 kg, mai ales acum cand vine cu un pret redus cu 20%.

In afara de programele de spalare normale, Beko WMB91242LA mai are si:

  • un program pentru hainele bebelusilor, care le va clati suplimentar pentru a scoate orice urma de detergent din ele, prevenind riscul de aparitie al afectiunilor cutanate;
  • Dark Care, un program pentru hainele de culoare inchisa, care previne decolorarea, pastrand intensitatea culorilor;
  • Duvet, un program conceput special pentru spalarea pilotelor si paturilor de mari dimensiuni;
  • Auto Curatare, un program care va igieniza cuva la anumite intervale, sau dupa 20 de cicluri de spalare;
  • Eco Clean 20ºC, un program de spalare rapida pentru hainele sintetice si din bumbac.

Ca si tehnologii integrate putem aminti controlul balansului, sistemul de control al excesului de apa si Aqua Fusion. Daca dotiti sa spalati rufele in timp ce sunteti plecati de acasa puteti folosi programarea intarziata. Aceasta va porni ciclul de spalare dupa o anumita perioada de timp, pe care o setati voi.

Consumul energetic este incadrat in clasa A++, un consum foarte bun pentru o masina de spalat cu aceasta capacitate de incarcare. Pentru a economisi curent, apa si detergent,  WMB91242LA detecteaza automat cantitatea de rufe introduse in cuva si seteaza in mod automat necesarul de apa, curent si detergent.

Concluzii

Daca ai o familie mare si iti doresti o masina de spalat pe care sa o ai pentru o perioada lunga de timp, atunci Beko WMB91242LA este cea mai buna alegere pentru tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *