Home / Pentru casa / Pentru bucatarie / [REVIEW] Masina de spalat vase Electrolux ASL4200LO

[REVIEW] Masina de spalat vase Electrolux ASL4200LO

Masinile de spalat vase sunt probabil printre cele mai mari ajutoare in orice bucatarie. Te ajuta sa reduci din timpul pierdut cu spalatul vaselor (pentru a te bucura de timp cu familia, sau pentru tine), te ajuta sa economisesti energie electrica si apa, te ajuta sa economisesti detergent si ajuta mediul inconjurator poluand mai putin. Electrolux ASL4200LO este un exemplu perfect de masina de spalat vase care se incadreaza in toate cele amintite anterior.

De la prima privire vei remarca aspectul ei slim, iar carcasa din inox iti va inspira fiabilitate si calitate. Cu o dimensiune de doar 81.8 x 44.6 x 55 centimetri te-ai putea gandi ca nu este cea mai incapatoare masina de spalat vase. Insa compartimentarea eficienta poate sa cuprinda pana la 9 seturi de vase, ceea ce face ca Electrolux ASL4200LO sa fie o masina de spalat perfecta pentru orice familie mica / medie.

Designul sau este atractiv, putem spune chiar clasic, iar factorii slim si incorporabil inseamna ca veti putea sa o mascati complet, fara a ocupa un spatiu foarte mare. Pentru o bucatarie de mici dimensiuni este o calitate care nu ar trebui sa lipseasca.

Cele 5 programe de spalare se afla in partea superioara a usii, fiind foarte usor accesibile. Masina de spalat se porneste/programeaza cu ajutorul a doar doua butoane.

[REVIEW] Masina de spalat vase Electrolux ASL4200LO

Cele 5 programe de spalare de care dispune ASL 4200 LO sunt:

  • ECO, un program pentru vase cu un nivel mediu de murdarie
  • Intensiv, pentru vase foarte murdare, care spala la o temperatura de 70 grade C
  • Normal, pentru vase cu un nivel mediu de murdarie, cu spalare la 65 grade C
  • QuickPlus, un program de doar 30 minute, pentru vase putin murdare
  • Clatire, un program care clateste vasele (inainte de spalare, pentru a indeparta o parte din resturi si murdarie).

Compartimentarea interioara este una standard, pe doua nivele. aveti la dispozitie doua gratare pentru farfurii / pahare si un cos din plastic pentru tacamuri.

Ca la orice alta masina de spalat rufe va trebui sa fi atent la modul in care este asezata vesela pentru a oferi acces apei in fiecare colt. Doar in felul acesta vei obtine cele mai bune rezultate la spalare.

In incheiere putem spune ca este o masina de spalat vase foarte buna, cu un pret accesibil, care isi va gasi cu usurinta un loc in bucataria voastra. Chiar daca masinile de spalat vase nu sunt extrem de populare la noi in tara, cu siguranta vor deveni tot mai cautate in viitor, iar Electrolux ASL4200LO este cel mai bun inceput pentru oricine, avand un raport pret / calitate excelent.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *