Home / Pentru casa / Pentru bucatarie / Review robot de bucatarie Bosch MCM4100

Review robot de bucatarie Bosch MCM4100

robot de bucatarie Bosch MCM4100

Chiar daca iti place sa gatesti, trebuie sa recunosti ca procesul de pregatire a ingredientelor este partea cea mai neplacuta si cea care iti ia cel mai mult din timp. Robotul de bucatarie reprezinta o solutie foarte potrivita pentru aceasta problema, preluand o mare parte din sarcinile tale.  Bosch MCM4100 este un robot complet, care te aduce mai aproape de gustarea preparatelor tale. Acesta are un pret de doar , asa ca vei benficia de dotari numeroase si eficiente, incadrate intr-un buget mic.

Functii cat pentru mai multi ajutori de bucatar

Aparatul este unul cu adevarat multitasking, indeplinind un total de 35 de functii. Vei putea astfel sa pregatesti mancaruri pentru micul dejun, pranz sau cina, acordand o atentie speciala aspectului decorativ. Indiferent cat de rabdator esti, nu vei reusi niciodata sa tai legumele la fel de uniform si de rapid precum un robot. Acesta indeplineste printre altele functii de amestecare si framantare a aluatului, de feliere, radere si tocare, precum si functii de maruntire. In plus, sunt disponibile si functii de blender si de storcator, asa ca poti prepara shake-uri, smoothie-uri si sucuri sanatoase pentru cei dragi.

Cu ajutorul functiilor vei putea pregati supe, piureuri, paine, dulciuri, salate, cartofi pai si vei putea marunti ciocolata sau nuci.

Accesoriile disponibile fac procesul de livrare a ingredientelor cu atat mai rapid si in plus te vor ajuta sa economisesti si timpul de dupa gatit, intrucat sunt lavabile in masina de spalat. Accesoriile pot fi incorporate in interiorul robotului, asigurand astfel faptul ca nu le vei rataci si vei avea acces rapid la ele. Accesoriile care nu intra in sertar pot fi pastrate in vasul robotului.

Printre accesorii se numara mai multe discuri pentru emulsionare, feliere sau radere, accesorii pentru framantat si impingere, un storcator.

Eficienta de lucru

Pentru a te bucura la nivel optim de toate functiile si accesoriile, aparatul a fost dotat cu un motor de 800W. Ai la dispozitie 2 viteze si o functie Puls, asa ca vei putea adapta dispozitivul la dificultatea functiei pe care vrei sa o indeplineasca. Pentru a activa aparatul nu trebuie decat sa misti butonul rotativ in dreptul vitezei dorite. Comanda se face astfel rapid, iar la fel de rapid iti va fi si livrata.

Un rol important pentru eficienta il au si recipientul pentru blender si bolul de amestecare. Blenderul are o capacitate de 1.25 litri, iar bolul are o capacitate de 1.5 litri. Volumele destul de mari iti ofera un randament bun, putand prepara mai multe supe sau smoothie-uri deodata, precum si cantitati rezonabile de aluat. Nu va trebui sa indeplinesti aceeasi functie de prea multe ori.

Isi merita Bosch MCM4100 locul in bucataria ta?

Robotul are un raport calitate-pret foarte bun, fiind unul dintre cele mai ieftine modele care ofera peste 35 de functii. Prin urmare, acesta se dovedeste a fi foarte util. Apoi, recipientele sale sunt voluminoase si ofera posibilitatea pregatirii unor cantitati destul de mari de ingrediente sau preparate. Pentru categoria din care face parte, aparatul isi face foarte bine treaba si nu avem ce reprosa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *