Home / Televizoare / [REVIEW] Televizor LED LG 43LF510V, 108 cm, Full HD

[REVIEW] Televizor LED LG 43LF510V, 108 cm, Full HD

LG 43LF510V este un televizor cu o diagonala generoasa, care reuseste sa satisfaca si cele mai pretentioase gusturi, atat in materie de design cat si in ceea ce priveste calitatea imaginilor oferite.

Modelul de fata, desi nu este o noutate (a fost lansat in 2015), vine cu trei jocuri preinstalate, ceea ce este in continuare un plus. In felul acesta poti pierde si altfel vremea la tv, daca nu gasesti nici un canal interesant, sau daca nu ai ce face in timpul pauzelor publicitare.

Televizor LG 43LF510V – Descriere

Ca si dimensiune se potriveste foarte bine intr-un living, sau chiar si intr-un dormitor.

res_2e7262ebbb109ba1130daf2bc76a38a3_450x450_mksh

Are un design elegant, cu o rama neagra, usor lucioasa, fabricata dintr-un plastic de calitate. Trasatura specifica televizoarelor LG, adica picioarele de suport, sunt usor de montat si vor asigura stabilitatea necesara. Pe spate gasiti prinderile pentru montare pe perete. Fiind un model 2015, nu veti avea de cautat prea mult pentru un suport de perete compatibil. Prinderile sunt universale si se vor potrivi indiferent ce model alegeti.

Televizor LG 43LF510V – Specificatii tehnice

Ecranul cu o diagonala de 108 cm, Full HD, ofera o vizibilitate foarte buna pentru o distanta de pana la 5 metri. Calitatea imaginilor este buna, beneficiind de claritate de culori vii. Calitatea imaginilor este ajutata si de rezolutia de 1920 x 1080 pixeli, care impreuna cu tehnologia Dynamic Color Enhancer transforma culorile pentru a le face mai intense, conforme cu standardele necesare unei vizionari perfecte. Luminozitatea, contrastul, sau celelelte setari pentru imagine pot fi reglate manual, sau poti apela la setarile automate.

res_c9e4d6d3f5be90485c369ffc8dab8567_450x450_n1hm

Un punct minus ar fi sistemul audio, care vine cu o putere de doar 10W. Desi sunetul este bun, auzindu-se clar si la volum mai mare, cateodata ne-am fi dorit niste boxe mai puternice. Difuzoarele sunt stereo surround, iar sunetul este procesat prin intermediul tehnologiilor Dolby.

LG 43LF510V nu este un televizor SMART. Desi poate parea un neajuns, adevarul este ca nu vei simti lipsa acestei functii. In ceea ce priveste conectivitatea, televizorul dispune de iesirile HDMi, intrare Scart, tuner digital si slot pentru CI+. Am mai spus-o si in alte articole, dar o mai spunem inca o data. Slotul CI+ te va scapa de prezenta media box-ului si, implicit, de prezenta unei telecomenzi in plus.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut,
  • Full HD,
  • senzor Motion Eco

Contra:

  • nu are funcții Smart

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *